Po aerolince Spanair končí také maďarský Malév

03. 02. 2012     Akční letenky.cz

Právě dnes ráno přistál poslední let maďarské aerolinky Malév, která tímto přerušila veškerý provoz. Na vině jsou především dlouhodobé finanční problémy a neschopnost uhradit zálohy, které vyžadovali partneři letecké společnosti. Evropská komise dále vyloučila další podporu firmy prostřednictvím maďarské vlády, a přepravce tak po šedesáti šesti letech své existence končí.

Štítky:
Malev

Zdroj: Akční letenky.cz

Akční letenky - informace o akčních letenkách, nových trasách a novinkách v oblasti levných letenek.
http://www.akcniletenky.cz

Online rezervace letenek:

  • Ryanair končí s letenkami do Alicante

    (28.06.2011, ALetenky.cz) Využijte poslední možnosti zakoupit letenky do tohoto letoviska na jihu Španělska. Na podzim končí přímé lety z Brna, Bratislavy i Wroclawi. Ryanair stahuje většinu letadel ze zdejší základny.

  • Lufthansa Italia v říjnu končí

    (02.08.2011, ALetenky.cz) Po dvou a půl letech provozu zaniká italská pobočka Lufthansy. Proč tomu tak je? Dozvíte se v dnešním článku. Poslední let na trase Praha – Miláno se uskuteční 2.10.2011.

  • Kvůli vlakům končí Ryanair na trase Madrid-Valencie

    (14.02.2011, Rádi cestujeme) O tom, že letecké dopravě mohou konkurovat i společnosti využívající pozemní dopravní prostředky se ve Španělsku přesvědčili společnosti Ryanair či Iberia. Ryanair bude rušit pravidelnou linku mezi Madridem a Valencií a důvodem je vlakové spojení mezi oběma městy. Státní společnost RENFE zde totiž provozuje vysokorychlostní trať a cestující vlakem jsou z Madridu ve Valencii za zhruba 90 minut. Jen pro zajímavost - přibližná vzdálenost mezi Madridem a Valencií je 400 km.

  • Ryanair v Brně: konec letenek do Alicante a Milána

    (13.09.2011, ALetenky.cz) S příchodem zimní sezóny ruší Ryanair 5 ze svých dvanácti pravidelných linek týdně na brněnském letišti. Kromě již dříve oznámeného Alicante končí i doposud celoročně provozované spojení do Milána.


Sponzorované odkazy


Letenky do Maďarska

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.