Ryanair v Brně: konec letenek do Alicante a Milána

13. 09. 2011     ALetenky.cz

S příchodem zimní sezóny ruší Ryanair 5 ze svých dvanácti pravidelných linek týdně na brněnském letišti. Kromě již dříve oznámeného Alicante končí i doposud celoročně provozované spojení do Milána.

Štítky:
Letenky do Alicante, Letenky do Itálie, Letenky do Milána, Letenky do Španělska, Letenky Ryanair, Letiště Brno, Ryanair

Zdroj: ALetenky.cz

Nejnovější zprávy o letecných společnostech, letištích a leteckém průmyslu obecně. Nové spoje, recenze aerolinek, skvělé akční nabídky atd.
http://www.aletenky.cz

Online rezervace letenek:

Reklama:
Hledáte levné letenky do Milána? Vybírejte pohodlně online!
  • Levné letenky z Brna: Vánoční Milán jen za 298 Kč!

    (10.11.2010, Letenky levně) Po nějakém tom týdnu je tu opět nabídka na levné letenky z Brna do Milána, kam se můžete vypravit za skvělých 298 Kč! Na lince Brno - Milán Bergamo operuje ultranízkonákladový Ryanair, se kterým se můžete vydat třeba v termínu od 11. prosince do 15. prosince.

  • Boj airolinek o letní Milán! Wizz Air za 1.100 Kč, EasyJet za 1.330 Kč.

    (30.04.2012, Letenky levně) Oba dva hlavní low-costový dopravci létající Praha – Milán a zpět snížily ceny na léto, a to zejména na červenec. Obvykle předražené zpáteční letní letenky jsou nyní k dostání již za 1.100 Kč s maďarským Wizz Airem na letiště Bergamo a již za 1.330 Kč s EasyJetem na hlavní letiště Malpensa.

  • Zpáteční letenky do města módy – Milán za 851 Kč

    (12.06.2012, ) Máte rádi nakupování? V srpnu si můžete zaletět do italského Milána za akčních 851 kč. Kromě nakupování si můžete prohlédnout mnoho památek, například Katedrálu Narození Panny Marie. Pro milovníky fotbalu se nabízí prohlídka stadionů slavných týmů AC a Inter Milán. Letenky i ubytování  můžete objednávat přes formulář vpravo nebo na odkaze zde.

  • Lety z Brna jen za 173 Kč

    (12.12.2010, ) Nízkonákladový dopravce Ryanair, který nám doslova servíruje jednu akci za druhou, tentokrát připravil levné cesty z malého letiště v Brně. Za cenu 173 Kč koupíte jednosměrnou letenku do jedné ze dvou destinací kam dopravce z Brna létá – na výběr je tedy tradičně Londýn a Milán.


Sponzorované odkazy


Letenky do El Salvadoru

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.