Lufthansa Italia v říjnu končí

02. 08. 2011     ALetenky.cz

Po dvou a půl letech provozu zaniká italská pobočka Lufthansy. Proč tomu tak je? Dozvíte se v dnešním článku. Poslední let na trase Praha – Miláno se uskuteční 2.10.2011.

Štítky:
Letenky do Itálie, Letenky do Milána, Lufthansa, Lufthansa Italia

Zdroj: ALetenky.cz

Nejnovější zprávy o letecných společnostech, letištích a leteckém průmyslu obecně. Nové spoje, recenze aerolinek, skvělé akční nabídky atd.
http://www.aletenky.cz

Online rezervace letenek:

  • Ryanair končí s letenkami do Alicante

    (28.06.2011, ALetenky.cz) Využijte poslední možnosti zakoupit letenky do tohoto letoviska na jihu Španělska. Na podzim končí přímé lety z Brna, Bratislavy i Wroclawi. Ryanair stahuje většinu letadel ze zdejší základny.

  • Akční levné letenky končí dnes

    (10.11.2010, Rádi cestujeme) Dnes o půlnoci končí slevová akce aerolinky EasyJet o které jsme psali dříve. Ještě dnes lze levně nakoupit například letenku z Prahy do Amsterdamu. Letenka je opravdu levná, takže pokud jste měli v plánu vycestovat do tohoto holandského města, určitě využijte této akce. Tak velkou slevu zas tak často EasyJet nedává.

  • Po aerolince Spanair končí také maďarský Malév

    (03.02.2012, Akční letenky.cz) Právě dnes ráno přistál poslední let maďarské aerolinky Malév, která tímto přerušila veškerý provoz. Na vině jsou především dlouhodobé finanční problémy a neschopnost uhradit zálohy, které vyžadovali partneři letecké společnosti. Evropská komise dále vyloučila další podporu firmy prostřednictvím maďarské vlády, a přepravce tak po šedesáti šesti letech své existence končí.

  • Germanwings: v říjnu o 18 % více pasažérů

    (16.11.2010, Rádi cestujeme) Nízkonákladová letecká společnost Germanwings, založená koncem října 2002, oslavila osmý rok svého působení na trhu optimisticky: v předcházejícím měsíci vykázala výrazný nárůst počtu přepravených cestujících o téměř 18 procent.


Sponzorované odkazy


Letenky do Bahrajnu

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.