Wizz Air přidává 10 nových linek z Budapešti

08. 02. 2012     Rádi cestujeme

Celkem 33 destinací a 2,5 milionu míst- Wizz Air, největší nízkonákladová letecká společnost ve střední a východní Evropě dnes oznámil, že přidává na svou základnu v Budapešti šesté letadlo a v následujících měsících otevře deset nových linek, celkem tak nabídne 33 destinací. Díky této nejnovější expanzi v maďarské metropoli Wizz Air navýší své kapacity na více než 2.5 milionu míst za rok.

Štítky:
Letiště Budapešť, Wizz Air

Zdroj: Rádi cestujeme

Sbíráme pro vás akční levné letenky, levné ubytování, slevy na dovolenou či letenky, užitečné informace.
http://www.radicestujeme.eu

Online rezervace letenek:

Reklama:
Hledáte levné letenky do Budapešti? Vybírejte pohodlně online!
  • Ryanair otevírá základnu ve Wroclawi a přidává hned 6 nových linek. Na Maltu tak můžete letět již za 2 306 Kč!

    (26.10.2011, Letenky levně) Nízkonákladový Ryanair plánuje na březen 2012 otevření své v pořadí již 46. základny, tentokrát v polské Wroclawi, kde bude trvale bázováno jedno letadlo. Přibude i šestice nových linek – na Maltu, Chaniu, do Benátek, Paříže Beauvais, Malmö a do Bournemouthu. Třeba zpáteční letenky na Maltu tak pořídíte již za 2 306 Kč!

  • SmartWings zavádí 13 nových pravidelných linek z Ostravy

    (12.03.2012, Letenky levně) SmartWings, jediné české low-cost aerolinky provozované Travel Service, zavádí během letního letového řádu z Ostravy 13 nových pravidelných linek pod značkou SmartWings. Pravidelné linky budou směřovat do 12 oblíbených letovisek ve Středomoří a do francouzské metropole Paříže.  Nová pravidelná linka Ostrava – Paříž bude provozována 2x týdně (Čt, Ne).

  • EasyJet přidává nové trasy z Edinburghu

    (24.02.2011, Rádi cestujeme) EasyJet přidává nové trasy z Edinburghu. Předem musíme říct, že ani jedna nevede do Česka, případně na Slovensko. EasyJet bude nově létat z Edinburghu do Tenerife (Kanárské ostrovy), Grenoble (Francie, nedaleko Lyonu) a do Atén. Na nových trasách EasyJet nasadí nový Airbus A320 (kapacita 180 míst).

  • POZOR! Wizz Air letenky do Kyjeva od 964 Kč!

    (10.09.2012, Akční letenky.cz) Nízkonákladová letecká společnost Wizz Air sice létá levně také z letišť v Praze i v Brně, tentokrát pro vás ovšem máme velmi zajímavou nabídku, která se týká letiště Budapešť. V prosinci 2012 chystá přepravce otevření nových linek a u této příležitosti jsou nyní v rezervačním systému k dispozici palubní lístky za akční ceny!


Sponzorované odkazy


Letenky do Maďarska

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.