LOT šílený týden: akční letenky se slevou až 50%

05. 03. 2012     Akční letenky.cz

Zajímavou akci si dnes přichystala polská letecká společnost LOT, která nabízí letenky se slevou až 50 %. Nabídka platí do 11. března a rezervovat takto můžete lety na období 15. říjen – 15. prosinec 2012. Z Prahy létá přepravce přímo pouze do hlavního polského města Varšava, odkud však můžete cestovat do dalších destinací.

Štítky:
Akční letenky, Letenky LOT, LOT, Sleva na letenky

Zdroj: Akční letenky.cz

Akční letenky - informace o akčních letenkách, nových trasách a novinkách v oblasti levných letenek.
http://www.akcniletenky.cz

Online rezervace letenek:

  • Levně na týden do Osla

    (27.02.2012, Rádi cestujeme) Levně na týden do Osla je jediněčná možnost. Hlavní a největší město Norského království se rozprostírá při nejsevernějších březích zálivu Oslofjord a ze všech ostatních světových stran jej obklopují hvozdy a hory.

  • Levná dovolená na Sardinii se slevou 58%

    (27.06.2012, Rádi cestujeme) Na portálu dovolena-k-mori.cz lze nyní narazit na povedenou nabídku týdenního pobytu na Sardinii. Za 520 korun na osobu vás ubytují v apartmánovém domě Porto Pino. Doba pobytu je jeden týden. V kombinaci s letenkami společnosti Ryanair vás týdenní pobyt na tomto italském ostrově ani nemusí stát hromadu peněz.

  • Levné letenky od Lufthansy se slevou až 40%

    (25.05.2011, Akční letenky.cz) Německá letecká společnost Lufthansa nabízí svým zákazníkům možnost rezervovat akční letenky z Vídně do dalekých krajů se slevou až 40%. Akce platí až do 31. května a minimální délka pobytu ve vybrané destinaci je 7 dnů.

  • Aerolinka Aer Lingus nabízí letenky se slevou 50%

    (03.07.2012, Akční letenky.cz) Až do 10. července mohou klienti letecké společnosti Aer Lingus ulovit akční letenky se slevou až 50%. Tato nabídka by vás mohla zajímat, pokud plánujete cestu do Irska někdy v období 1. září – 31. březen 2013.


Sponzorované odkazy


Letenky do Polska

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.