Letiště Bratislava: nové spojení do Marseille a Madridu?

14. 03. 2012     Akční letenky.cz

V současné době sice nízkonákladová letecká společnost Ryanair provádí omezování řady leteckých spojení, které se týká také bratislavského letiště, objevují se ovšem také informace o nových linkách. Letiště i Ryanair zatím nicméně mlčí.

Štítky:
Letenky do Francie, Letenky do Madridu, Letenky do Marseille, Letenky do Španělska

Zdroj: Akční letenky.cz

Akční letenky - informace o akčních letenkách, nových trasách a novinkách v oblasti levných letenek.
http://www.akcniletenky.cz

Online rezervace letenek:

Reklama:
Hledáte levné letenky do Madridu? Vybírejte pohodlně online!
  • Letecká společnost Emirates nabídne nové spojení na Filipíny

    (18.02.2013, Aerolinie.info) Linku z Dubaje na letiště Clark v provincii Pampanga v centrální oblasti ostrova Luzon budou Emirates provozovat od 1. října 2013.

  • Czech Connect Airlines otevírají 4 nové linky

    (22.06.2011, ALetenky.cz) Koncem června spouští Czech Connect Airlines nové trasy z Prahy, Ostravy a Pardubic. V srpnu bude posíleno i spojení Brna s Petrohradem. Letový řád nových linek v článku.

  • Letiště Praha: Nové linky do Tirany a Nantes

    (24.04.2012, Letenky levně) PRAVIDELNÁ LINKA DO TIRANY Albánská letecká společnost Belle Air plánuje zahájit od 22. června 2012 nové přímé spojení mezi Tiranou a Prahou. Cestujícím nabídne pravidelnou linku s odletem z Prahy každé úterý a pátek ve 13:05.

  • Letiště Praha přijde o další dvě letecké spojení!

    (12.07.2011, Akční letenky.cz) Na konci minulého týdne přišla letecká společnost ČSA se zprávou o pozastavení jedné ze svých linek z Prahy a včera k ní přibyla hned další. Z ekonomických důvodů pozastavuje česká aerolinka letecké spojení na trase Praha – Bratislava od 1. srpna až do odvolání (poslední let 31.  července). A proč se provoz nevyplatí?


Sponzorované odkazy