Air China: letenka do Melbourne za 18 791 Kč

16. 04. 2012     Letenky levně

Air China i po přecenění stále drží nejnižší tarify svých letů do Šanghaje a Pekingu ze dvou evropských metropolí, díky nimž se můžete dostat až do Austrálie za půvabných 18 791 Kč s poplatky. Odlet je z Mílána, kam je možnost se dostat jednak low-costovou airolinku Easy Jet či Wizz Air.

Štítky:
Air China, Letenky do Austrálie, Letenky do Melbourne

Zdroj: Letenky levně

Tipy na nejlevnější letenky - bez zbytečných keců.
http://www.letenkylevne.cz

Online rezervace letenek:

  • Z Vídně do Melbourne od 18 994,- Kč

    (25.10.2012, Letenky levně) Letecká společnost Etihad nabízí levné letenky z Vídně do Melbourne. Pokud se vám zdají současné nabídky letenek z Prahy do Austrálie příliš drahé, zkuste odlety z Vídně se společností Etihad Airways. V současné době jsou k mání letenky z Vídně do Melbourne v hlavní letní sezóně od 17 792,- Kč. Můžete rezervovat na cesty od února do června 2013.

  • Levné letenky do Melbourne: S odletem z Mnichova a aerolinkami Etihad jen za 18 343 Kč

    (08.11.2011, Letenky levně) S nabídkou levných letenek do australského Melbourne přišla společnost Etihad Airways. Zpáteční letenky s odletem z německého Mnichova pořídíte jen za 18 343 Kč. V nabídce je stále několik termínů na závěr letošního roku, letět tak můžete třeba 3. prosince tam a na zpáteční cestu se vydat 11. prosince.

  • Letenka do Austrálie již za 15 730 Kč!

    (17.05.2012, Letenky levně) Využijte nyní skvělou příležitost webu Pelikan.cz a leťte do Austrálie za ceny, které Vás skutečně dostanou! Nedokážete se rozhodnout, jestli Sydney, nebo Melbourne? S kombinovanými letenkami můžete navštívit obě najednou.Tak například Kombinovaná letenka Řím – Melbourne – Londýn již za 15 730 Kč s poplatky. Letenky můžete rezervovat ZDE. Neváhejte, nabídka je limitovaná!

  • Do Austrálie od 18 267,- Kč

    (19.10.2012, Letenky levně) Letecká společnost Etihad nabízí levné letenky z Vídně do Sydney a Melbourne. V současné době jsou letenky z Prahy okolo 25 000,- Kč. Pokud chcete ušetřit, můžete zkusit lety do Sydney a Melbourne z Vídně od 18 267,- Kč. Rezervace je možné dělat na cesty v listopadu, únoru a březnu.


Sponzorované odkazy


Letenky do Austrálie

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.