Letiště Praha Ruzyně dnes slaví 75 let

05. 04. 2012     Letenky levně

Dnes 5. dubna slaví letiště Praha/Ruzyně 75 let od zahájení provozu. V roce 1937 v tento den přistálo na Ruzyni první letadlo. Za celou 75letou historii pak bylo na letišti odbaveno celkem okolo 201 milionů cestujících a bylo uskutečněno více než 4 miliony civilních letů.

Štítky:
Letiště Praha

Zdroj: Letenky levně

Tipy na nejlevnější letenky - bez zbytečných keců.
http://www.letenkylevne.cz

Online rezervace letenek:

  • Praha Ruzyně oceněno jako Nejlepší letiště na světě

    (06.06.2011, Akční letenky.cz) Mezinárodní asociace leteckých dopravců (IATA) dnes v Singapuru udělila prestižní cenu Eagle Award letišti Praha Ruzyně. Toto ocenění každoročně náleží letišti, které je považováno jako nejvíce se rozvíjející, zákaznicky nejlépe orientované, nákladově efektivní (value for money) a trvale se zlepšující.

  • Exkluzivně: Fotogalerie z exkurze na letišti Praha Ruzyně

    (10.09.2011, Letenky levně) Mnozí z vás pamatují erupci islandské sopky Eyjafjallajökull v průběhu minulého roku a následné omezení leteckého provozu nad Evropou, které se dotklo i letiště Praha Ruzyně. To při té příležitosti operativně připravilo exkurzi po pracovišti, při které se návštěvníci autobusem mohli projet i po přistávací dráze.

  • Nové linky a novinky z letiště Praha Ruzyně

    (11.07.2012, ALetenky.cz) V leteckém průmyslu jsou větší či menší změny na denním pořádku a to se týká také našeho hlavního letiště Praha Ruzyně. Kromě zahájení provozu na nových linkách se pasažéři mohou těšit i na několik nových služeb nebo také na nový název! Václav Havel Airport Prague

  • Wizz Air: dnes sleva 20% na všechny lety

    (13.04.2012, Letenky levně) Maďarská low-costová airolinka Wizz Air dnes spustila 20% slevu na všechny své lety, a to pro všechny pasažéry, tedy nejenom pro členy jejich věrnostního klubu, jak tomu bylo včera. S Wizz Airem si můžete zaletět především do Itálie, kam létá na 5 letišť, Řím, Miláno, Bari, Benátky a Neapol.


Sponzorované odkazy


Letenky do Austrálie

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.