Promo letenky na Kypr za 2 591 Kč s poplatky

18. 04. 2012     Letenky levně

Po dlouhá létá předražená destinace Larnaca se konečně dočkala levného spojení ze střední Evropy, které bude zajímavé zejména pro obyvatele jižní Moravy. Maďarská low-costová airolinka Wizz Air nasadila do systému několik levných přímých zpátečních letenek na Kypr z Budapešti za 2 591 Kč, což je cena neporovnatelná s odlety z Prahy.

Štítky:
Letenky do Larnaky, Letenky na Kypr, Wizz Air

Zdroj: Letenky levně

Tipy na nejlevnější letenky - bez zbytečných keců.
http://www.letenkylevne.cz

Online rezervace letenek:

  • Na Kypr do Paphosu od 1.425,- Kč

    (12.02.2013, Letenky levně) Pokud byste se chtěli zaletět podívat na Kypr mimo hlavní turistickou sezónu, můžete v dubnu letět z Budapešti za velmi výhodnou cenu 1.425,- Kč za zpáteční letenku.

  • Kam doletíte za 800 korun? Třeba na Kypr

    (18.03.2012, Rádi cestujeme) Velmi levná letenka je k dispozici u aerolinky Ryanair a to na Kypr. Cena zpáteční letenky je zhruba 800 korun. Odlet je z německého letiště v Memmingenu u Mnichova. Připisujeme také levné ubytování, za které dvě osoby zaplatí něco málo přes 6 tisíc korun a to za dvě osoby a 10 nocí. Celkem za deset dnů na Kypru zaplatí dvě osoby 7 701 korun.

  • Wizz Air: Skryté promo letenky za 29 Kč, Benátky za 860 Kč

    (20.06.2012, Letenky levně) Maďarská aerolinka Wizz Air spustila zajímavou akci pro fanoušky fotbalu. Za každý vstřelený gól českého týmu vloží druhý den v 11:00 do systému 50 letenek za 29 Kč (bez poplatku za vystavení) s odletem či příletem do Prahy či Brna. Jelikož se akce vztahovala již na zápas s Polskem, již je v systému přesně 50 [...]

  • Novoroční letenky od aerolinky Austrian Airlines

    (12.01.2012, Akční letenky.cz) Rakouská aerolinka Austrian Airlines přeje svým zákazníkům úspěšný start do nového roku a u této příležitosti nabízí zvýhodněné letenky do několika vybraných destinací. Z Prahy se prostřednictvím nejnovější akce můžete podívat například do Turecka, Bulharska či na Kypr. Právě na Kypr jsou k dispozici letenky z letiště Praha od 4517 Kč včetně poplatků.


Sponzorované odkazy


Letenky na Kypr

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.