Letíte s nízkonákladovou společností? Vyhněte se zbytečným poplatkům!

15. 05. 2013     ALetenky.cz

Nízkonákladové aerolinky většinou nabízí nejlevnější letenky do různých destinací. Tyto ceny však často nebývají konečné. Přečtěte si náš článek a získejte více informací o příplatcích a o tom, jak se jim vyhnout.

Štítky:
Nejlevnější letenky

Zdroj: ALetenky.cz

Nejnovější zprávy o letecných společnostech, letištích a leteckém průmyslu obecně. Nové spoje, recenze aerolinek, skvělé akční nabídky atd.
http://www.aletenky.cz

Online rezervace letenek:

  • Náš tip: vyhněte se zbytečným poplatkům za platbu letenky

    (13.11.2012, Aerolinie.info) Ve snaze snížit základní cenu letenek na minimum aplikují nízkonákladové letecké společnosti dodatečné poplatky i za samotnou platbu letenky. Podívejte se na přehled možností, které jednotlivé aerolinky nabízejí, a ušetřete.

  • Cestování nalehko: dejte si pozor na limity pro příruční zavazadla

    (26.11.2012, Aerolinie.info) Aby se cestování letadlem nalehko zbytečně neprodražilo, je třeba si předem ověřit platné limity pro příruční zavazadla. Jenom tak se vyhnete možným nepříjemnostem v podobě poplatku za dodatečné odbavení zavazadla.

  • Letecké společnosti aktualizují své letové řády

    (21.11.2012, ALetenky.cz) Pomalu přichází doba kdy jednotlivé letecké společnosti aktualizují své letové řády a často také zavádí či ruší letecká spojení mezi jednotlivými destinacemi. Ke změná samozřejmě dochází také u linek z České republiky.

  • Speciální akce letecké společnosti ČSA a letenky od 2201 Kč!

    (03.07.2013, Akční letenky.cz) Akční lety do mnoha destinací po celém světě nyní najdete na webových stránkách letecké společnosti ČSA, která je mimo jiné zajišťuje v code-share spolupráci s dalšími aerolinkami. Na poměrně zajímavé částky vychází nyní letenky z Prahy do Bangkoku, kam se létá s jedním mezipřistáním v Abú Dhabí.


Sponzorované odkazy


Letenky do Irska

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.