Letenky u Wizz Air o 20% levněji

05. 04. 2013     Rádi cestujeme

Nízkonákladový dopravce Wizz Air si připravil mimořádnou slevovou akci - do 7. dubna nabízí všem letenky s 20% slevou. Sleva je platná na všechny letenky v nabídce aerolinky. Nejlevnější trasou je Brno-Eindhoven. Cena zpáteční letenky je 750 korun. K levným destinacím patří také Benátky. Letenka z Prahy do Benátek stojí od 966 korun. K zajímavým letům patří také let z Prahy do francouzského Nantes za necelých 2 tisíce korun.

Štítky:
Wizz Air

Zdroj: Rádi cestujeme

Sbíráme pro vás akční levné letenky, levné ubytování, slevy na dovolenou či letenky, užitečné informace.
http://www.radicestujeme.eu

Online rezervace letenek:

  • Velký jarní výprodej ve Wizz Air

    (04.04.2013, Letenky levně) Letecká společnost Wizz Air na svých stránkách nabízí 20 % slevu pro členy Wizz Discount Clubu na letenky zakoupené dnes 4. 4. 2013. Pokud létáte s Wizzairem častěji nebo plánujete někam letět ve větším počtu osob, zvažte členství v tomto klubu, protože letenky pak můžete nakupovat levněji.

  • S Wizz Air nově do Istanbulu

    (06.06.2013, Rádi cestujeme) Maďarský nízkonákladový dopravce Wizz Air dnes oznámil, že zavádí novou pravidelnou linku z Budapeště do Istanbulu. Wizz Air tak rozšiřuje své aktivity o další zajímavou destinaci. Již dříve Wizz Air uvedl nové linky do Tel Avivu, Dubaje či Baku. Mimochodem, destinace, kde doteď neoperuje jeho velký rival Ryanair. Podobně jako Ryanair, ani Wizz Air ale nezavádí nové linky z Prahy a tak ani let do Istanbulu se bez dodatečné dopravy do Budapeště neobejde.

  • Sleva 20 % na letenky s Wizz Air

    (08.01.2014, Letenky levně) Letecká společnost Wizz Air nabízí pouze dnes 8. 1. 2014 slevu 20 % pro členy Wizz Discount Clubu na letenky do všech destinací. Z Prahy létá Wizz Air do Londýna, Eindhovenu, Říma, Neapole, Milán a  Bari. Z Brna můžete letět do Eindhovenu, Říma, Londýna a Tel Avivu.  

  • Ještě výhodnější cestování se službami Wizz Air!

    (06.11.2012, Akční letenky.cz) Nízkonákladová letecká společnost Wizz Air nabízí, kromě velmi levných letenek nejen z Brna a Prahy, také doplňové služby a výhody, díky kterým můžete ušetřit ještě více. Dříve známý Wizz Xclusive Club byl právě přejmenován na Wizz Discount Club, přičemž jednotlivé podmínky a výhody zůstávají prakticky stejné.


Sponzorované odkazy