Letiště Praha: drahé letenky vs. levné parkování a doprava!

27. 02. 2013     ALetenky.cz

V našem nejnovějším průzkumu, do kterého jsme zahrnuli celkem 30 evropských letišť, jsme se zaměřili na ceny „celkového servisu“ a výsledkem je přehledné srovnání průměrných cen letenek, parkování a dopravy do centra nejbližší metropole.

Štítky:
Letiště Praha

Zdroj: ALetenky.cz

Nejnovější zprávy o letecných společnostech, letištích a leteckém průmyslu obecně. Nové spoje, recenze aerolinek, skvělé akční nabídky atd.
http://www.aletenky.cz

Online rezervace letenek:

  • Letecká společnost Royal Jordanian Airlines nabízí levné letenky z Vídně do Colomba.

    (27.10.2012, Letenky levně) Z Vídně do Colomba od 13 450,- Kč Na Srí Lanku se nyní můžete dostat levně z Vídně od 13 450,- Kč. Letecká společnost Royal Jordanian nabízí levné letenky od listopadu do března příštího roku. Minimální doba pobytu je 6 dní. Rezervace jsou možné během dnešního dne.

  • Zkrátka levné letenky po Evropě od 237 Kč!

    (24.05.2012, Akční letenky.cz) Letadlem lze v dnešní době cestovat poměrně levně, i když už jsou pryč doby, kdy jsme létali doslova za pár korun. O levné letenky z České republiky a Slovenska se starají především nízkonákladové letecké společnosti Ryanair a WizzAir, díky kterým můžete létat třeba i za 237 Kč včetně poplatků. Uvedenou částku zaplatíte například při letu [...]

  • Levné letenky: Brazílie, Izrael, Oslo

    (10.12.2012, Rádi cestujeme) V dnešním článku o levných letenkách bychom chtěli upozornit na levné letenky do Brazílie. Cena je necelých 9 000 korun. To je výborná cena, kterou pouze kazí odlet z Madridu. Zpět je návrat do Londýna, což už takový problém není. Česko má poměrně dobré a i levné letecké spojení s Londýnem. V případě Madridu je to horší.

  • Wizzair: Levné letenky z Prahy a Brna již od 485 Kč

    (06.04.2012, Letenky levně) Maďarské nízkonákladové aerolinie Wizzair aktuálně nabízí levné lety z Prahy a Brna. Z pražského letiště jsou v nabídce jednosměrné letenky do Milána od 755 Kč, Londýna nebo Madridu od 1295 Kč. Z moravské metropole můžete levně leťet do Eindhovenu od 485 Kč, Londýna od 755 Kč a Říma od 1025 Kč. Svůj let můžete rezervovat na wizzair.com  


Sponzorované odkazy


Letenky do Albánie

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.