Letenky k moři: Ibiza za 1 242 korun

11. 04. 2014     Rádi cestujeme

Opět se blíží léto a tak jsme se zaměřili na letenky směřující k nějaké zajímavé letní destinaci. Nalezli jsme letenky na Ibizu za cenu cca. 1 200 korun. Jde o zpáteční letenku vč. tax. V ceně je příruční zavazadlo.    

Štítky:
Letenky na Ibizu

Zdroj: Rádi cestujeme

Sbíráme pro vás akční levné letenky, levné ubytování, slevy na dovolenou či letenky, užitečné informace.
http://www.radicestujeme.eu

Online rezervace letenek:

Reklama:
Hledáte levné letenky na Ibizu? Vybírejte pohodlně online!
  • Letenky k moři: Sicílie, Sardinie a Chorvatsko

    (22.06.2013, Rádi cestujeme) Vybíráme aktuální levné letenky k moři. Oproti letům v minulých letech jsou ceny o kapku vyšší, a tak je poměrně velice těžké najít cenu zpáteční letenky pod tisíc korun. Samozřejmě hovoříme o přímořských destinacích jako jsou Trapani (Sicílie), Alghero (Sardinie), Malta, ale třeba také Neapol (Neapolský záliv). Pokud nutně nepotřebujete k moři, lze zakoupit letenky do Eindhovenu či Milana pod 1 000 Kč.

  • Letenky k moři: Sardinie od 771 korun

    (16.09.2013, Rádi cestujeme) Za vynikající cenu je možné letět z Frankfurtu na Sardinii. Akční zpáteční letenka stojí necelých 800 korun! Let zajišťuje největší evropská nízkonákladová aerolinka Ryanair. Pamatujte, že v ceně letenky jsou taxy (až na případný poplatek za platbu - ten je závislý na způsobu platby, a může být i nulový) a příruční zavazadlo. Aerolinka ve svém objednávacím průvodci vám bude nenápadně nabízet i další služby (např. pojištění), ale ty nemusíte objednávat.  

  • Akční letenky: Island pod 5 tisíc, Kuba pod 9 000 korun

    (08.07.2013, Rádi cestujeme) Výborné cenové akce letenek lze nyní nalézt na internetu. Posuďte sami - Kuba za 8 875 korun 14 855, Norsko za 560 korun a dokonce let z Prahy do Ženevy za hezkých 1 585 korun. Vše jsou zpáteční letenky vč. tax! Na konci článku najdete snímky vybraných letenek.

  • Levné letenky: Nantes od 1 560 korun

    (15.04.2013, Rádi cestujeme) Velmi levné letenky nás dnes zavedou například do francouzského Nantes. Toto město postavené na řece Loiře a ležící pár desítek kilometrů od Atlantiku je nyní k mání za 1 560 korun. Let je z tam a zpět, odlet z Prahy. Další akční letenka vede např. na slunnou Sicílii. Ze slovenské metropole zaplatíte za zpáteční let něco málo přes tisíc korun. A novinkou v našich akčních letenkách je let z Ostravy do Londýna. Cena za zpáteční letenku je také zhruba tisíc korun.


Sponzorované odkazy