Akční letenky New York, Čína a další nejlepší nabídky tohoto týdne

17. 10. 2014     ALetenky.cz

Nestihli jste tento týden sledovat akční nabídky? Nevadí Máme pro vás novou rubriku s nejlepšími tipy z celého týdne. Letenky do New Yorku a Číny za 12 tisíc z Prahy

Štítky:
Akční letenky, Letenky do Číny, Letenky do New Yorku, Letenky do USA

Zdroj: ALetenky.cz

Nejnovější zprávy o letecných společnostech, letištích a leteckém průmyslu obecně. Nové spoje, recenze aerolinek, skvělé akční nabídky atd.
http://www.aletenky.cz

Online rezervace letenek:

  • New York – zpáteční přímý let z Berlína za 290€ (8.068 Kč) !

    (30.10.2014, Akční letenky.cz) Díky chybě v nacenění tarifu přímých zpátečních letů společnosti Air Berlin na trase Berlín – New York máte momentálně šanci zakoupit letenky za cenu 290.68 € (v přepočtu dnešním kurzem ČNB 8.068 Kč). S rezervací neváhejte, je pravděpodobné, že tarif bude velmi brzo opraven a cena výrazně vzroste.

  • Můžeme se těšit na nízké ceny letenek do italských Benátek

    (06.10.2015, Rádi cestujeme) Nízkonákladová letecká společnost easyJet nabídne cestujícím novou linku Praha – Benátky. První let je naplánován na 2. února 2016. Lety budou probíhat třikrát týdně a to v úterý, ve čtvrtek, v sobotu. Očekáváme nízké ceny letenek, jak jsme u tohoto dopravce zvyklí.

  • New York – zpáteční letenky na listopad za 7.100 Kč !

    (21.08.2014, Akční letenky.cz) Díky výhodnému tarifu letecké společnosti Norwegian můžete vyrazit hned v několika termínech v průběhu letošního listopadu a prosince do New Yorku za velmi pěkné ceny. Zpáteční letenky z norského Oslo vychází na 7.100 Kč včetně všech povinných poplatků.

  • New York – zpáteční letenky z Prahy za 12.059 Kč

    (10.09.2014, Akční letenky.cz) V několika termínech v průběu letošního listopadu a prosince je stále možné zakoupit zpáteční letenky z Prahy do New Yorku za méně než 13.000 Kč. V níže uvedených termínech poletíte za uvedené ceny díky kombinaci letů provozovaných společnostmi Delta Airlines, KLM a ČSA – při cestě tam s jediným přestupem v Bruselu, při zpáteční cestě […]


Sponzorované odkazy