Nejlevněji mohou Češi létat z Polska, Brna a Ostravy

02. 10. 2014     ALetenky.cz

Zahraniční letiště získávají mezi Čechy na oblibě, protože v některých případech nabízí výhodnější ceny letenek, než tuzemská letiště. Odhlédneme-li od jednorázových akčních nabídek, je tomu opravdu tak i v průměru?

Štítky:
Levné letenky

Zdroj: ALetenky.cz

Nejnovější zprávy o letecných společnostech, letištích a leteckém průmyslu obecně. Nové spoje, recenze aerolinek, skvělé akční nabídky atd.
http://www.aletenky.cz

Online rezervace letenek:

  • Jak nejlevněji do Paříže? Zpáteční letenky od 1.396 Kč

    (06.03.2014, Akční letenky.cz) Přemýšlíte nad způsobem, jak co nejlevněji letět do Paříže? Nabízíme vám tři varianty – tu nejvhodnější si zvolte podle toho, jestli chcete ušetřit za každou cenu a překousnete přepravu do města v sousední zemi (a třeba zažijete nebo shlédnete něco navíc) nebo zda je pro vás tou nejdůležitější proměnnou čas  a pohodlí.

  • Nejhorší situace, které Vás mohou potkat na cestách (a jak jim zabránit) 1/2

    (15.01.2014, Akční letenky.cz) Webový portál BudgetTravel nedávno přišel s velmi pěkným článkem o řadě problémů, které Vás mohou na cestách potkat a o možnostech, jak se s nimi vypořádat. My jsme se rozhodli pro Vás článek volně parafrázovat v češtině!

  • Nejhorší situace, které Vás mohou potkat na cestách (a jak jim zabránit) 2/2

    (20.01.2014, Akční letenky.cz) V druhé části článku o tom, co vše za nepříjemnosti Vás může na cestách potkat a jak jim, pokud možno, zabránit, se tentokrát podíváme na čtyři další velmi časté problémy. V první části článku jsme se zabývali nehodami v zapůjčeném voze, problémy se zákonem v cizí zemi, přírodními katastrofami a úrazy v zahraničí.

  • Odkud se létá nejlevněji? Na Vídeň rovnou zapomeňte

    (08.10.2014, Akční letenky.cz) O tom, že letenky s odletem z okolních letišť v Polsku, Německu či Maďarsku jsou mnohdy daleko levnější než letenky z Prahy, vás přesvědčujeme na těchto stránkách den co den.


Sponzorované odkazy


Letenky do Mexika

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.