Další letadlo SkyEurope zůstalo v Paříži

02. 07. 2009     Akční letenky.cz

Nízkonákladová letecká společnost SkyEurope přišla o další letadlo na letišti Paříž Orly. Tentokrát se však jedná o zcela jinou příčinu – letadlo bylo poškozeno pracovníky letiště. Dnes to uvedl server iDNES.cz. Podle iDNES.cz poškodili pracovníci pařížského letiště táhlo předních dveří a než se opraví, letadlo nemůže vzlétnout.

Štítky:
SkyEurope

Zdroj: Akční letenky.cz

Akční letenky - informace o akčních letenkách, nových trasách a novinkách v oblasti levných letenek.
http://www.akcniletenky.cz

Online rezervace letenek:

Reklama:
Hledáte levné letenky do Paříže? Vybírejte pohodlně online!
  • Bratislavský soud povolil SkyEurope restrukturalizaci

    (20.07.2009, Akční letenky.cz) Bratislavský Okresní soud minulý týden povolil letecké společnosti SkyEurope restrukturalizaci. Určil pro SkyEurope také správce – advokáta Grisčíka, který bude dohlížet na další kroky společnosti. Co vlastně přinese povolení restrukturalizace SkyEurope? Pro aerolinku to znamená mnohonásobně lepší vyhlídky na přežití. Podle stránek SkyEurope to navíc přináší také řadu výhod pro zákazníky.

  • easyJet: záchranné balíčky pro cestující SkyEurope

    (02.09.2009, Akční letenky.cz) Nízkonákladová letecká společnost easyJet se rozhodla v důsledku krachu SkyEurope zavést speciální nabídku letenek pro zákazníky SkyEurope. Na linkách, které nabízela i aerolinka SkyEurope, nabízí speciální akci: letenky za €40.

  • Krach SkyEurope je pravděpodobně otázkou hodin

    (31.08.2009, Akční letenky.cz) Dny SkyEurope už jsou zdá se sečteny. Letenky aerolinky už není možné na webu společnosti dále rezervovat, podle bratislavského letiště zastavila SkyEurope svoje lety do úterý 21 hodin a letiště v Praze lety SkyEurope zrušilo úplně. Podle informací deníku SME se mezi zaměstnanci společnosti rozšířila zpráva, že SkyEurope vyhlásí bankrot.

  • Nejlevnější letenky SkyEurope na jednom místě

    (04.03.2009, Letenkář.cz) Nebaví Vás se už probírat takřka nepřebernou nabídkou nízkonákladovky SkyEurope a zajímají Vás logicky jen ty skutečně nejlevnější letenky? SkyEurope jde vstříc požadavkům svých klientů a tak zavedl novou funkci Nejlevnější letenky. Vyberte si tedy svoji oblíbenou destinaci z nabídky SkyEurope a zjistěte, jaké jsou do ní nejlevnější letenky. Za tip na novinku v nabídce SkyEurope děkuji jednomu z čtenářů, který ...


Sponzorované odkazy