SkyEurope přežila. Odbavuje vídeňské lety v Bratislavě

17. 08. 2009     Akční letenky.cz

Letecká společnost SkyEurope přežila další krušnou chvilku. V pátek jí totiž letiště Vídeň Schwechat přestalo odbavovat letadla. Díky zaměstnancům, kteří nevyžadovali vyplacení celé červencové mzdy, však prozatím neukončila své služby. Cestující, kteří si rezervovali letenky z Vídně mohou být odbaveni z letiště v Bratislavě, kam je SkyEurope převáží autobusy.

Štítky:
Letenky, Letenky SkyEurope, SkyEurope

Zdroj: Akční letenky.cz

Akční letenky - informace o akčních letenkách, nových trasách a novinkách v oblasti levných letenek.
http://www.akcniletenky.cz

Online rezervace letenek:

Reklama:
Hledáte levné letenky do Vídně? Vybírejte pohodlně online!
  • SkyEurope má problémy se zpožděními

    (19.08.2009, Akční letenky.cz) Nízkonákladová letecká spoelčnost SkyEurope má problémy se zpožděními. Ta se týkají zejména letů z letiště Bratislava, kam aerolinka SkyEurope přesunula své vídeňské lety. Momentálně čekají na letišti cestujícído Dubrovníka, kteří měli odletět v 8:20, odhadovaný čas odletu je 9:35.

  • Bratislavský soud povolil SkyEurope restrukturalizaci

    (20.07.2009, Akční letenky.cz) Bratislavský Okresní soud minulý týden povolil letecké společnosti SkyEurope restrukturalizaci. Určil pro SkyEurope také správce – advokáta Grisčíka, který bude dohlížet na další kroky společnosti. Co vlastně přinese povolení restrukturalizace SkyEurope? Pro aerolinku to znamená mnohonásobně lepší vyhlídky na přežití. Podle stránek SkyEurope to navíc přináší také řadu výhod pro zákazníky.

  • easyJet: záchranné balíčky pro cestující SkyEurope

    (02.09.2009, Akční letenky.cz) Nízkonákladová letecká společnost easyJet se rozhodla v důsledku krachu SkyEurope zavést speciální nabídku letenek pro zákazníky SkyEurope. Na linkách, které nabízela i aerolinka SkyEurope, nabízí speciální akci: letenky za €40.

  • Krach SkyEurope je pravděpodobně otázkou hodin

    (31.08.2009, Akční letenky.cz) Dny SkyEurope už jsou zdá se sečteny. Letenky aerolinky už není možné na webu společnosti dále rezervovat, podle bratislavského letiště zastavila SkyEurope svoje lety do úterý 21 hodin a letiště v Praze lety SkyEurope zrušilo úplně. Podle informací deníku SME se mezi zaměstnanci společnosti rozšířila zpráva, že SkyEurope vyhlásí bankrot.


Sponzorované odkazy


Letenky do Iránu

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.