Hrozí nízkonákladovým aerolinkám konec?

18. 08. 2009     Akční letenky.cz

V poslední době se v souvislosti s problémy nízkonákladové letecké společnosti SkyEurope objevují diskuze, zda nízkonákladovému létání nehrozí konec.

Štítky:
Ryanair, SkyEurope, Wizz Air

Zdroj: Akční letenky.cz

Akční letenky - informace o akčních letenkách, nových trasách a novinkách v oblasti levných letenek.
http://www.akcniletenky.cz

Online rezervace letenek:

  • Ryanair hrozí uzavřením základny v Düsseldorfu

    (24.04.2009, Akční letenky.cz) Levný přepravce Ryanair hrozí, že uzavře svou základnu na letišti Düsseldorf Weeze kvůli soudnímu rozhodnutí, které omezilo provozní dobu letiště. Ryanair dokonce už nepřijímá nové rezervace na všechny lety do Düsseldorfu s odletem od 2. května 2009 a oznámil, že pokud se nepodaří rozhodnutí soudu zvrátit do 29.dubna, z letiště odejde.

  • Levné letenky do Lisabonu - od 3850 czk

    (06.07.2009, Letenky levně) Lufthansa má nyní celkem příznivé ceny letenek po Evropě za srovnatelné ceny jako lowcosty, avšak s výhodami tradičních aerolinek - jasná cena, benevolentnější váhové limity odbavených a palubních zavazadel, občerstvení a hlavně destinace, kam se lowcosty bez přestupu nedostanete (a u přestupu hrozí, že let nestihnete).

  • Letiště Praha Ruzyně se zřejmě privatizovat nebude

    (01.10.2009, Akční letenky.cz) O prodeji letiště Praha Ruzyně se uvažovalo od roku 2002 do včerejška, kdy Poslaneckou sněmovnou prošel návrh na zákaz privatizace státem vlastněné společnosti Letiště Praha. Toto rozhodnutí ovšem neznamená definitivní konec snah o privatizaci. Zákon nyní postoupí do Senátu ČR, který jej může Poslanecké sněmovně vrátit.

  • Islandská sopka přestala chrlit popel

    (25.05.2010, Rádi cestujeme) Islandská sopka, která způsobila nemalé problémy v letecké dopravě, a to hlavně v minulém měsíci, se uklidnila a přestala chrlit popel. Odborníci ale varují, že ještě nemusí být konec. Zatím nikdo nedokáže říct, jestli dnešní stav potrvá další desítky let, anebo jde jen o dočasnou záležitost a vulkán bude chrlit v dalších dnech popel nanovo.


Sponzorované odkazy


Letenky do Rumunska

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.