Letiště Praha: větší spolupráce s Policií ČR

01. 09. 2009     Akční letenky.cz

Představitelé letiště Praha Ruzyně, ministerstva vnitra a cizinecké policie dnes podepsali smlouvy o společných opatřeních pro zajištění bezpečnosti civilní letecké dopravy. Ve smlouvě je upraven zejména obsah a rozsah vzájemné spolupráce (využívání kamerového systému, který provozuje Letiště Praha ve veřejných i neveřejných prostorách mezinárodního letiště).

Štítky:
Letiště Praha, Letiště Praha Ruzyně

Zdroj: Akční letenky.cz

Akční letenky - informace o akčních letenkách, nových trasách a novinkách v oblasti levných letenek.
http://www.akcniletenky.cz

Online rezervace letenek:

  • Alitalia: spolupráce s KLM, Air France a Delta Air Lines

    (07.07.2010, Akční letenky.cz) Italská aerolinka Alitalia se připojuje ke kooperaci s leteckými obry Air France, KLM a Delta Air Lines. Aerolinky se po vzájemné dohodě rozhodly spolupodílet se na nákladech a tržbách z transatlantických letů. Společným podnikem získají aerolinky přístup ke 3. největšímu trhu v Evropě.

  • Sky Europe hlásí zlepšení hospodaření

    (28.05.2009, Akční letenky.cz) Letecká společnost Sky Europe snížila během tří měsíců svou ztrátu až o 41%. Dnes to uvedl server Idnes.cz. Za poslední čtyři měsíce zaznamenala letecká společnost Sky Europe větší obsazenost letadel a navíc jí pomáhají i vedlejší příjmy za prodej občerstvení během letu a za poplatky za zavazadla.

  • SkyEurope – bankrot opět nablízku

    (31.08.2009, Akční letenky.cz) Letiště Praha dnes oznámilo, že přestane od zítřka 1.9. poskytovat služby letecké společnosti SkyEurope. Spolupráce může být obnovena, kdyby SkyEurope obnovilo platby předem, na kterých se s letištěm dohodlo. Po zbytek dnešního dne jsou zrušené všechny lety z Bratislavy a lety z Prahy nabírají zpoždění.

  • Německo zavede tři sazby daně pro leteckou dopravu

    (23.07.2010, Rádi cestujeme) Německá vláda trvá na tom, že zavede daň pro cestující letadlem. Každá letenka bude zatížena daní a z větší části tyto náklady ponesou cestující. Původní plán byl upraven, nyní německá vláda předpokládá zavedení tří sazeb daně - 9 € za lety na krátkou vzdálenost, střední vzdálenost bude zdaněna ve výši 25 €. A ty nejdelší vzdálenosti budou daněny sazbou 40 €. Při současném kurzu to je cca. 1 020,- Kč.


Sponzorované odkazy


Letenky na Bahamy

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.