Konkurence pro letiště Praha Ruzyně – Vodochody

19. 01. 2010     Akční letenky.cz

Letiště Praha Ruzyně by se mohlo podle zpráv z minulého týdne dočkat konkurence v podobě letiště Vodochody, které by mělo být transformováno na moderní mezinárodní letiště pro veřejnost. I pražské letiště by tak mělo své sekundární letiště, které by bylo zaměřené zejména na nízkonákladové letecké společnosti.

Štítky:
Letiště Praha, Letiště Praha Ruzyně, Letiště Vodochody

Zdroj: Akční letenky.cz

Akční letenky - informace o akčních letenkách, nových trasách a novinkách v oblasti levných letenek.
http://www.akcniletenky.cz

Online rezervace letenek:

  • Letiště Vodochody chce nalákat levné aerolinky a být konkurencí Ruzyni

    (24.02.2009, Letenkář.cz) Letiště Vodochody se hodlá zaměřit zejména na nízkonákladové a charterové lety. Chce na nich odbavit o dva miliony lidí víc, než plánovalo. Společnost Penta, která letiště vlastní už předložila úřadům projekt, který počítá s vybudováním dalších pojezdových drah umožňujících zvýšení kapacity vzletové a přistávací dráhy. Podoba letiště Vodochody má být maximálně přizpůsobena potřebám nízkonákladových aerolinií. Počítá s jednoduchým systémem provozních ...

  • Letiště Praha Ruzyně nabízí nové služby

    (27.05.2009, Akční letenky.cz) Letiště Praha Ruzyně nabízí pasažérům opět nové služby. Tentokrát svou nabídku rozšířilo o nově otevřenou restauraci Subway®, která se specializuje na „zdravější alternativu“ rychlého občerstvení. Nová restaurace však není zdaleka jedinou novinkou. V rámci dlouhodobého procesu zkvalitňování služeb pro cestující zavádí Letiště Praha Ruzyně také One Stop Security.

  • Letiště Praha Ruzyně zavede WiFi zdarma

    (05.08.2009, Akční letenky.cz) Letiště Praha Ruzyně hodlá ve dvou terminálech (T1 a T2) zavést WiFi zdarma. Uvedly to financninoviny.cz. Přípravy na spuštění WiFi připojení probíhají v posledních dnech naplno, a dá se tak očekávat, že bude WiFi k dispozici během několika dnů.

  • Levné parkování u Letiště Praha Ruzyně

    (01.06.2010, Akční letenky.cz) Pokud jste už také přemýšleli o tom, kde zaparkujete auto, až poletíte z Letiště Praha Ruzyně (PRG), máme pro vás řešení. Využít můžete služeb parkování Go parking, které se nachází nejblíže k letišti. Pokud vám navíc záleží i na bezpečnosti, Go parking zajišťuje ostrahu, pojištění i monitoring kamerami.


Sponzorované odkazy


Letenky do Kyrgyzstánu

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.