Podle IATA aerolinky letos vydělají

08. 06. 2010     Rádi cestujeme

IATA uveřejnila informaci, že předpokládá návrat k ziskovosti aerolinek ještě letos. Předpoklad je, že letecké společnosti jako celek vydělají až 2,5 miliardy dolarů. Přitom ještě nedávno IATA počítala se ztrátou cca. 2,8 mld. dolarů.

Štítky:
IATA

Zdroj: Rádi cestujeme

Sbíráme pro vás akční levné letenky, levné ubytování, slevy na dovolenou či letenky, užitečné informace.
http://www.radicestujeme.eu

Online rezervace letenek:

  • Většina lidí se řídí při nákupu letenky podle ceny

    (15.10.2009, Akční letenky.cz) Průzkum našeho serveru ukázal, že většina lidí se při nákupu letenky řídí podle ceny. Na otázku "Jakou roli hraje cena při nákupu letenky?" si mohli respondenti vybrat celkem ze 4 odpovědí: 1) Nejdůležitější. Podle ceny řídím vše.; 2) Poměrně důležitou, ale ne na úkor aspoň základního komfortu.; 3) Beru ji samozřejmě v úvahu.

  • 10 nejlepších lyžařských míst podle aerolinky easyJet

    (25.02.2010, Akční letenky.cz) Nízkonákladová letecká společnost easyJet odhalila 10 nejoblíbenějších lyžařských destinací, do kterých si její zákazníci rezervovali nejvíce letenek, ubytování a balíčků přes speciální portál ski.easyjet.com. A jaké je pořadí? Chamonix, Francie Avoriaz, Francie Meribel, Francie Les Arcs 1800, Francie Pas de la Casa, Andorra Val d’Isere, Francie Kitzbuhel, Rakousko Innsbruck, Rakousko Soll, Rakousko Arinsal, Andorra Share on Facebook

  • Letiště Praha: porazíme Vídeň Schwechat

    (12.04.2010, Akční letenky.cz) Letiště Praha Ruzyně by se podle agentury Bloomberg chtělo stát regionálním uzlem. Podle slov jednoho z členů představenstva Jiřího Pose nechce letiště Praha konkurovat Mnichovu nebo Frankfurtu, podle jeho vyjádření je ale reálný cíl porazit letiště Vídeň Schwechat.

  • Germanwings je vítězem testu Flugatlas.de

    (29.07.2010, Akční letenky.cz) Letecká společnost Germanwings obsadila první místo v průzkumu cestovacího klubu Mobil in Deutschland. Ten porovnával vybrané letecké dopravce podle kritérií týkajících se například transparentnosti ceny, služeb zákazníkům, spolehlivosti či pohodlí na palubě. Podle výsledků se stala společnost Germanwings s 55 body vítězem testu.


Sponzorované odkazy


Letenky do Saudské Arábie

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.