Wizzair hlásí až pětinásobný růst přepravených cestujících

01. 07. 2010     Rádi cestujeme

Wizz Air, největší nízkonákladový letecký přepravce ve střední a východní Evropě, za prvních 6 měsíců přepravil téměř 340 000 pasažérů z/do České republiky, což představuje pětinásobný nárůst v porovnání s první polovinou loňského roku. Tento růst přitom ještě více podpoří ambici společnosti stát se v roce 2010 celkovým leaderem v oblasti nízkonákladových přepravců v České republice.

Štítky:
Wizz Air

Zdroj: Rádi cestujeme

Sbíráme pro vás akční levné letenky, levné ubytování, slevy na dovolenou či letenky, užitečné informace.
http://www.radicestujeme.eu

Online rezervace letenek:

  • Letiště Katowice zaznamenalo růst počtu cestujících

    (06.11.2009, Akční letenky.cz) Letiště Katowice zaznamenalo růst počtu přepravených cestujících. Během měsíce října 2009 bylo totiž odbaveno 192 066 cestujících, tzn. o 3% více než ve stejném období minulého roku. Z tohoto počtu bylo v rámci pravidelné letecké dopravy odbaveno 147 973 osob, což znamená také 3% nárůst ve srovnání s říjnem 2008 roku.

  • ČSA hlásí nápor cestujících SkyEurope

    (01.09.2009, Akční letenky.cz) Kontaktní centrum Českých aerolinií zažívá v současnosti nápor cestujících SkyEurope. Od zveřejnění nabídky řešení Českých aerolinií ČSA pro zákazníky SkyEurope včera ve večerních hodinách se do dnešní jedenácté hodiny obrátilo na Kontaktní centrum Českých aeroliniích několik tisíc cestujících se žádostí o podrobnější informace.

  • Danube Wings realizuje meziroční růst

    (07.07.2010, Akční letenky.cz) Slovenský přepravce Danube Wings zaznamenává meziroční nárůst cestujících zejména na lince Bratislava - Košice. V prvním pololetí 2010 přepravila aerolinka více než 48 000 cestujících. Jen na lince Bratislava - Košice - Bratislava došlo při meziročním srovnání k nárůstu asi o 600 pasažérů.

  • Air Berlin hlásí nárůst přepravených osob

    (11.08.2010, Rádi cestujeme) Druhá největší německá letecká společnost Air Berlin přepravila v červenci letošního roku 3 700 971 cestujících a to je oproti červenci minulého roku nárůst 6,4 %. V červenci 2009 Air Berlin přepravil 3,479 mil. cestujících.Od začátku letošního roku do července Air Berlin přepravil téměř 18 mil. lidí. I to je více než za stejné období minulého roku. Nárůst je však minimální 0,6 %. Nárůst byl negativně ovlivněn událostmi v dubnu, kdy po výbuchu sopky na Islandu došlo k uzavření vzdušného prostoru nad velkou části Evropy.


Sponzorované odkazy


Letenky do Austrálie

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.