Ryanair dále bojuje proti letištním poplatkům

29. 06. 2010     Rádi cestujeme

Tentokrát se Ryanairu nelíbí "vysoké" letištní poplatky v Británii. V období od listopadu do března hodlá low-cost dopravce, snížit přepravní kapacitu až o 16 %. Ryanair sníží počet letů ze Stanstedu o 135 týdně. Ke snížení počtu letů dojde na všech britských letištích kromě letišť v Edinburghu a Leedsu.

Štítky:
Letištní poplatky, Ryanair

Zdroj: Rádi cestujeme

Sbíráme pro vás akční levné letenky, levné ubytování, slevy na dovolenou či letenky, užitečné informace.
http://www.radicestujeme.eu

Online rezervace letenek:

  • TZ: easyJet vyrazil do boje proti sopečnému popelu

    (18.04.2011, Rádi cestujeme) easyJet, přední nízkonákladová letecká společnost, oznamuje pokrok v systému AVOID (identifikátor a detektor vzdušných sopečných objektů) a volá po spolupráci v leteckém průmyslu. Cílem je zamezit dalšímu narušení provozu v evropském vzdušném prostoru kvůli sopečným aktivitám.

  • ČSA prodělaly 1,39 mld. Kč

    (02.12.2010, Akční letenky.cz) Podle informací, které přinesl deník MF DNES aerolinky ČSA jsou ve ztrátě. Údajně prodělávají 1,39 mld. Kč. Hospodářské výsledky ČSA byly prý velmi nepříznivě ovlivněny děním okolo islandské sopky Eyjafjöll. Aerolinka také dlouhodoběji bojuje s nedostatečným obsazením svých letadel, průměrně se letos pohybovalo na asi 70,7 %. Narozdíl od ČSA hlásí ekonomický růst řada evropských aerolinek.

  • SkyEurope: problémy s letadlem, zpoždění až 3 hodiny

    (21.08.2009, Akční letenky.cz) Letecká společnost SkyEurope neustále bojuje se zpožděními. Jako by toho na ni nebylo už dost, včera odpoledne měla navíc problémy s letadlem na lince Bratislava – Paříž, které se muselo kvůli technickým problémům vrátit. Lety tak včera nabraly zpoždění až 5 hodin. Dnes situace není o nic lepší. Zpožděna je drtivá většina letů SkyEurope z Bratislavy.

  • Smart Wings – prohrávají spor o své logo

    (14.09.2010, Akční letenky.cz) Společnost Travel Service, která Smart Wings zaštiťuje, neustála boj o ochrannou známku EU pro logo své nízkonákladové aerolinky.  Soudní dvůr EU sídlící v Lucemburku se přiklonil na stranu německé společnosti Eurowings, která se proti registraci ochranné známky postavila a to z důvodu vzájemné podobnosti.


Sponzorované odkazy


Letenky na Nový Zéland

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.