Bmibaby poskytuje slevu až 45 procent

10. 06. 2010     Rádi cestujeme

Letecká společnost bmibaby nabízí u příležitosti účasti Anglie na MS ve fotbale, slevu na své letenky až 45%. Aerolinka bmibaby spojuje Prahu s Manchesterem anebo East Midlandsem.Cena letenek se pohybuje od 9,99 € za let. V reálu se pak letenky pohybují na úrovní uvedené v tabulce. Cena je za dvě osoby tam i zpět vč. tax. V ceně je příruční zavazadlo.

Štítky:
Bmibaby, Letenky do East Midlands, Letenky do Manchesteru, Levné letenky

Zdroj: Rádi cestujeme

Sbíráme pro vás akční levné letenky, levné ubytování, slevy na dovolenou či letenky, užitečné informace.
http://www.radicestujeme.eu

Online rezervace letenek:

  • Levné letenky: EasyJet nabízí slevu 38 procent

    (05.11.2010, Rádi cestujeme) Easyjet slaví 15 let výročí a při té příležitosti nabízí až 38 % slevu na každé místo, každou trasu, každý den u letů uskutečněných od 1. ledna 2011 do 26. března 2011. EasyJet vám tak nabízí nejvýhodnější letenky např. z Prahy do Paříže. S cenou 1 881 korun za dvě zpáteční letenky na hlavní pařížské letiště, nemá nabídka konkurenci. Levné letenky nabízí i na trasách Praha-Lyon, Praha-Londýn, Praha-Amsterdam atd. Jedná se o největší slevovou akci této společnosti za poslední měsíce.Mezi další zajímavé letenky patří letenky Ryanairu z Brna do Londýna anebo z Prahy do Kodaně. Trasu Praha-Kodaň provozuje společnost Norwegian.

  • Wizzair nabízí slevu 20 % na všechny letenky

    (23.06.2009, Letenky levně) Maďarská nízkonákladová aerolinka Wizzair nabízí slevu 20 % na všechny své lety z Prahy. Pokud chcete tuto slevu využít, je nezbytné letenky zakoupit dnes nebo zítra (23. a 24. června) a termín odletu musí být do 27. března 2010.

  • Wizzair nabízí slevu 20% na všechny lety – pouze dnes

    (28.04.2011, Rádi cestujeme) Wizzair nabízí 20% slevu na své lety, platnost této nabídky však vyprší o dnešní půlnoci, aspoň tak o tom informuje samotná aerolinka.   A jak vypadají výsledné ceny?

  • bmibaby nabízí slevu 50% na letenky

    (25.02.2010, Akční letenky.cz) Chcete ušetřit na letenkách až polovinu? Pak si zarezervujte levné letenky s nízkonákladovou leteckou společností bmibaby právě teď! Slevu až 50% nabízí bmibaby na vybrané letenky pro období od března do května.


Sponzorované odkazy