Za pár korun tam i zpět, poznej jak ti chutná svět!

29. 06. 2010     Akční letenky.cz

Nízkonákladová německá aerolinka Air Berlin přichází na trh s novou akční nabídkou letenek. Pokud máte zálusk na levné letenky do Bělehradu, Sofie, Kodaně či letenky do Barcelony a Milána, je tato nabídka přesně pro vás! Cena letenek začíná na částce 2213 Kč za let tam i zpět včetně daní a poplatků.

Štítky:
Air Berlin, Letenky do Barcelony, Letenky do Bělehradu, Letenky do Dánska, Letenky do Itálie, Letenky do Kodaně, Letenky do Milána, Letenky do Sofie, Letenky do Srbska, Letenky do Španělska

Zdroj: Akční letenky.cz

Akční letenky - informace o akčních letenkách, nových trasách a novinkách v oblasti levných letenek.
http://www.akcniletenky.cz

Online rezervace letenek:

  • easyJet letenky – za pár korun tam i zpět, poznej jak ti chutná svět!

    (01.09.2010, Akční letenky.cz) Pokud máte pár dní volna v říjnu či listopadu 2010, můžete si udělat trochu radost a zakoupit si easyjet letenky do Paříže, Amsterdamu či letenky do Londýna. Cena vaší letenky začíná již na částce 569 Kč za jednu cestu včetně daní, zpáteční letenky zakoupíte již za 1252 Kč.

  • Akce: levné letenky od 75 korun

    (24.01.2011, Rádi cestujeme) Ryanair zítra vydá oficiální zprávu o levných letenkách od 75 korun. My vás můžeme informovat o něco dříve, a můžete tak získat možnost objednávat z co nejvíce termínů a tras. Po delší době Ryanair nabízí letenky pod 100 korun, tak pokud plánuje vycestovat, neváhejte. Za 75 Kč lze letět například z Brna do Milána - pozor, v ceníku jsou za 75 Kč také soboty, ale u těch si Ryanair účtuje navíc poplatky, takže výsledná cena je 150 korun. U letů přes všední den je však cena pouhých 75 korun.

  • Levné letenky s Ryanairem od 75 korun

    (09.12.2010, Rádi cestujeme) Ryanair, irský nízkonákladový dopravce, nabízí levné letenky od 75 korun! Tato cena je platná na vybraných letech z Brna do Milána. Z Milána pak můžete pokračovat za pár korun například do Fezu, Madridu, Santanderu, Granady nebo třeba na Kanáry či na Ibizu.

  • Aktuální levné letenky od 12 korun

    (26.10.2010, Rádi cestujeme) Akční letenky společnosti Ryanair začínají tentokrát na 12 korunách za let! Tato cena určitě dlouho zveřejněna nebude. Za 12 korun můžete letět z Brna do Milana. Našli jsme za tuto cenu pouze pár letenek a to v termínech na konci listopadu. V ceně je příruční zavazadlo a taxy. Chybí akorát poplatek za platbu. Za pár set korun můžete doletět z Brna do Londýna, z Bratislavy do Paříže, z Wroclavy do Osla apod.


Sponzorované odkazy


Letenky do Bahrajnu

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.