Akční letenky a levné ubytování: Brusel, Řím, Paříž

16. 07. 2010     Rádi cestujeme

Pomalu nastává doba, kdy sehnat opravdu levnou letenku - pod 500,- Kč vč. tax - s odletem z Prahy, bude velmi složité. Wizzair omezuje své aktivity v Praze, od listopadu přestane z Prahy létat Ryanair. Jediný expandující nízkonákladový dopravce, který nabízí akční letenky i kolem 500,- Kč, je EasyJet. Přesto i dnes jsme pro vás několik akčních letenek našli. Ceny se pohybují už od 198,- Kč za letenku vč. tax!Nejzajímavější akční letenky jsou do Bruselu - cena od 790,- Kč, Říma - cena od 816,- Kč, Paříž - cena od 1 317,- Kč. Letenka Praha - Milan stojí pod 1 400,- Kč. Všechny uvedené ceny jsou za letenky pro dvě osoby, směr tam i zpět. V ceně jsou všechny taxy, kromě poplatku za platbu, který se může lišit, dle způsobu platbu. A někdy ani poplatek za platbu nemusíte platit.

Štítky:
Akční letenky, easyJet, Letenky easyJet, Letenky Ryanair, Letenky Wizz Air, Ryanair, Wizz Air

Zdroj: Rádi cestujeme

Sbíráme pro vás akční levné letenky, levné ubytování, slevy na dovolenou či letenky, užitečné informace.
http://www.radicestujeme.eu

Online rezervace letenek:

Reklama:
Hledáte levné letenky do Paříže? Zajímají vás letenky Řím? Letenky do Bruselu, Paříže i Říma nakoupíte výhodně na webu. Vybírejte pohodlně online!
  • Nejlevnější akční letenky a ubytování: Dublin, Brusel, Londýn

    (24.08.2010, Rádi cestujeme) Nejlevnější akční letenky jsou tentokrát od 190,- Kč. Za velmi zajímavou cenu lze letět do Dublinu - cena za dvě osoby je 2 268,- Kč. Tato cena patří k těm nejnižším, za kolik lze v tomto období letenku do Dublinu koupit. I ubytování v tomto městě je poměrně levné - 780,- Kč na noc za dvě osoby.Celkem za ubytování na tři dny a letenky pro dvě osoby zaplatíte přibližně 4 610,- Kč. Opět platí, že v ceně letenek je příruční zavazadlo, cena je vč. tax. V ceně letenky chybí pouze poplatek za platbu (5 €).

  • Akční letenky a levné ubytování: Paříž, Stockholm, Mallorca

    (25.06.2010, Rádi cestujeme) Akční letenky se nám pomalu zhouply na podzimní měsíce. Ryanair začal vydávat své akční slevy na měsíce září a říjen. Zároveň v těchto měsících lze získat levněji ubytování, oproti červenci či srpnu. Například velmi příjemná je cena ubytování a letenky na Mallorku nebo portugalského Fara. Věříme, že zaujmou i ceny letenek či ubytování do měst jako jsou Paříž či Brusel.

  • Levné letenky: Brusel, Reykjavik, Istanbul

    (11.02.2011, Rádi cestujeme) Vyhledali jsme levné letenky nejen z Brna či Bratislavy. Levně letět můžete do měst jako jsou: Oslo, Londýn, Brusel atd. Navíc na našem webu vybíráme to nejlevnější ubytování v těchto a spoustě dalších městech. Mezi levnou a bezesporu zajímavou trasu patří let z Bratislavy do Madridu, s přestupem v Bruselu. Celková cena za letenky pro dvě osoby je pod 2000 korun. V ceně jsou taxy, bez poplatku za platbu. V dnešních akčních letenkách najdete také zajímavou nabídku letenek do Istanbulu nebo na Island od GermanWings.

  • Akční letenky a levné ubytování: Nice, Brusel, Barcelona

    (03.08.2010, Rádi cestujeme) V dnešním článku naleznete nabídku těch nejlevnějších letenek společností Air Berlin a Wizzair. Levné letenky najdete na trase do Barcelony, Bruselu, Benátek či města Nice. Nejlevnější letenky začínají na 269,- Kč. A již na zítra (4. srpna 2010) pro vás připravujeme nabídku akčních letenek od Ryanairu a dalších společností. Ryanair by měl zveřejnit letenky za 8 €.


Sponzorované odkazy


Letenky do Belgie

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.