Akční letenky a levné ubytování: Nice, Brusel, Barcelona

03. 08. 2010     Rádi cestujeme

V dnešním článku naleznete nabídku těch nejlevnějších letenek společností Air Berlin a Wizzair. Levné letenky najdete na trase do Barcelony, Bruselu, Benátek či města Nice. Nejlevnější letenky začínají na 269,- Kč. A již na zítra (4. srpna 2010) pro vás připravujeme nabídku akčních letenek od Ryanairu a dalších společností. Ryanair by měl zveřejnit letenky za 8 €.

Štítky:
Air Berlin, Letenky do Barcelony, Letenky do Belgie, Letenky do Bruselu, Letenky do Francie, Letenky do Nice, Letenky do Španělska, Levné letenky, Ryanair, Wizz Air

Zdroj: Rádi cestujeme

Sbíráme pro vás akční levné letenky, levné ubytování, slevy na dovolenou či letenky, užitečné informace.
http://www.radicestujeme.eu

Online rezervace letenek:

Reklama:
Hledáte levné letenky do Barcelony? Zajímají vás letenky Brusel? Letenky do Nice, Barcelony i Bruselu nakoupíte výhodně na webu. Vybírejte pohodlně online!
  • Nejlevnější akční letenky a ubytování: Dublin, Brusel, Londýn

    (24.08.2010, Rádi cestujeme) Nejlevnější akční letenky jsou tentokrát od 190,- Kč. Za velmi zajímavou cenu lze letět do Dublinu - cena za dvě osoby je 2 268,- Kč. Tato cena patří k těm nejnižším, za kolik lze v tomto období letenku do Dublinu koupit. I ubytování v tomto městě je poměrně levné - 780,- Kč na noc za dvě osoby.Celkem za ubytování na tři dny a letenky pro dvě osoby zaplatíte přibližně 4 610,- Kč. Opět platí, že v ceně letenek je příruční zavazadlo, cena je vč. tax. V ceně letenky chybí pouze poplatek za platbu (5 €).

  • Akční letenky a levné ubytování: Paříž, Stockholm, Mallorca

    (25.06.2010, Rádi cestujeme) Akční letenky se nám pomalu zhouply na podzimní měsíce. Ryanair začal vydávat své akční slevy na měsíce září a říjen. Zároveň v těchto měsících lze získat levněji ubytování, oproti červenci či srpnu. Například velmi příjemná je cena ubytování a letenky na Mallorku nebo portugalského Fara. Věříme, že zaujmou i ceny letenek či ubytování do měst jako jsou Paříž či Brusel.

  • Levné letenky: Brusel, Reykjavik, Istanbul

    (11.02.2011, Rádi cestujeme) Vyhledali jsme levné letenky nejen z Brna či Bratislavy. Levně letět můžete do měst jako jsou: Oslo, Londýn, Brusel atd. Navíc na našem webu vybíráme to nejlevnější ubytování v těchto a spoustě dalších městech. Mezi levnou a bezesporu zajímavou trasu patří let z Bratislavy do Madridu, s přestupem v Bruselu. Celková cena za letenky pro dvě osoby je pod 2000 korun. V ceně jsou taxy, bez poplatku za platbu. V dnešních akčních letenkách najdete také zajímavou nabídku letenek do Istanbulu nebo na Island od GermanWings.

  • Tip na levný eurovíkend: Nice

    (14.07.2010, Rádi cestujeme) Francouzské město Nice najdete na Azurovém pobřeží. Z Prahy je vzdáleno přibližně 1 200 km. Jeho hlavní atrakcí je bezesporu Promenade des Angleis. Tato promenáda byla vystavena již v roce 1821 n.l. Staré město se svými úzkými uličkami stojí za vaší pozornost také. Najdete zde poměrně známé tržiště s květinami a zeleninou. Nemusíte ovšem zůstávat jen u zeleniny, je zde i spousta kaváren či restaurací. Město Nice zaujalo i světoznámé malíře, jakými jsou Pablo Picasso nebo Auguste Renoire.


Sponzorované odkazy