Letecky a levně z Prahy do Lyonu s EasyJet

02. 07. 2010     Rádi cestujeme

Pokud máte rádi Francii, viděli jste už Paříž a pro změnu toužíte navštívit Lyon, tak vás určitě potěší oznámení o nové trase z Prahy, kterou spustí EasyJet. Začne totiž létat z Prahy do Lyonu a to od 9. prosince letošního roku. Již dnes jsou letenky v prodeji. Na trase budou letadla létat 2x až 3x týdně. EasyJet k dnešnímu dni provozuje 532 linek, mezi nimiž nechybí trasa Praha-Amsterdam či Praha-Londýn.

Štítky:
easyJet, Letenky do Francie, Letenky do Lyonu, Letenky easyJet

Zdroj: Rádi cestujeme

Sbíráme pro vás akční levné letenky, levné ubytování, slevy na dovolenou či letenky, užitečné informace.
http://www.radicestujeme.eu

Online rezervace letenek:

Reklama:
Hledáte levné letenky do Lyonu? Vybírejte pohodlně online!
  • Levné letenky do Lyonu: Z Prahy bez mezipřistání již za 1 140 Kč!

    (05.11.2010, Letenky levně) Nízkonákladový easyJet bude od 9. prosince létat přímo z Prahy do Lyonu, a tak v současné době nabízí zpáteční letenky do tohoto francouzského města za pouhých  1 140 Kč! Dostupných termínů je prozatím dost, do Lyonu můžete odletět například 5. února, 10. února či 12. února.

  • Letenky do Lyonu, Milána a Amsterdamu. Od 509 Kč

    (16.11.2010, Akční letenky.cz) Neváhejte si omrknout akční letenky od společnosti easyJet. Věděli jste, že se můžete proletět od pouhých 509 Kč? Tentokrát prozkoumejte levné letenky do Lyonu, Milána a letenky do Amsterdamu. Nabídka se týká odletů z Letiště Praha, cena letenek je uváděna jednosměrně včetně tax.

  • easyJet: letenky do Paříže, Lyonu a Londýna od 459 Kč

    (17.12.2010, Akční letenky.cz) Britská nízkonákladová aerolinka easyJet nabízí příjemně levné letenky do Paříže, Lyonu, letenky Praha – Londýn a další letenky do řady lákavých evropských destinací. Tentokrát nebudete muset rozbíjet svá prasátka, protože letenky do Paříže pořídíte již od 459 Kč za jednu cestu včetně daní.

  • Vybíráme letenky do Amsterdamu, Edinburghu nebo Lyonu

    (21.06.2011, Rádi cestujeme) Vyhledali jsme levné letenky do zajímavých evropských destinací, jako jsou Amsterdam, Edinburgh, Lyon anebo Řím. Aerolinka Wizzair požaduje nejméně peněz na trase Katovice-Oslo a to necelých 500 korun za zpáteční let. O něco více zaplatí cestující z Brna do Říma, ale necelých tisíc korun není vůbec špatná cena. Ryanair může zaujmout nabídkou letů z Bratislavy na slunnou Mallorku. Zpáteční letenka stojí necelých 1 200 Kč a to si ještě můžete na kombinovat let tak, abyste na Mallorce strávili například prodloužený víkend u moře. Za necelých 1 200 Kč se lze také dopravit s easyjet do Amsterdamu či francouzského Lyonu.


Sponzorované odkazy