Letět ráno do Londýna a večer se vracet do Prahy? Už to jde!

13. 07. 2010     Rádi cestujeme

Wizzair rozšiřuje svou nabídku levných letů z Prahy do Londýna. Nově lze zakoupit letenku z Prahy ráno v 6:00 (přílet do Londýna 7:05 místního času), a vracet se z Londýna ve 20:25 londýnského času. V Praze pak dosednete na zem ve 23:15. Takže pokud si chcete do Londýna nakoupit, nebo jen načichnout londýnského vzduchu anebo si vyzkoušet letět letadlem, je toto skvělá možnost. Jde prakticky o jedinou možnou trasu, kde lze za rozumné peníze takto vycestovat.

Štítky:
Lety do Londýna, Lety do Velké Británie, Wizz Air

Zdroj: Rádi cestujeme

Sbíráme pro vás akční levné letenky, levné ubytování, slevy na dovolenou či letenky, užitečné informace.
http://www.radicestujeme.eu

Online rezervace letenek:

Reklama:
Hledáte levné letenky do Londýna? Vybírejte pohodlně online!
  • SmartWings budou od listopadu létat i do Amsterdamu a Bukurešti – známe cenu letenek!

    (04.09.2010, Letenky levně) České aerolinky Smart Wings (což je v podstatě obchodní značka společnosti Travel Service) rozšiřují svůj letový řád a s platností od 1. listopadu 2010 do něj přidávají Amsterdam a Bukurešť. Do hlavního města Nizozemska budou létat denně vždy ráno a večer, do Rumunska jednou denně ráno.

  • Smart Wings letenky do nových destinací od 1524 Kč

    (06.09.2010, Akční letenky.cz) Aerolinka Smart Wings nabízí dvě nová spojení. Pro cestovní období od 31. října 2010 si mohou cestující aerolinky Smart Wings zakoupit své letenky do Bukurešti či letenky do Amsterdamu. Nová linka Praha – Amsterdam přitom bude provozována 2 x denně (ráno a večer),  zatímco letenky Praha – Bukurešť budou dostupné pouze 1 x denně.

  • Levné letenky Brno-Londýn od 197 korun

    (12.04.2011, Rádi cestujeme) z Brno Tuřany do Londýn Stansted - odlet 25.5./přílet 31.5. Ryanair (objednat) 856 Kč (pro 1 osobu) Akční letenka  

  • Ryanair posiluje spoj Brno – Londýn

    (17.08.2010, Akční letenky.cz) Irský přepravce Ryanair zvyšuje frekvenci svých letů do Anglie. Své letenky do Londýna si tak budete moci zakoupit na každý den v týdnu a to pro odlety z Letiště Brno Tuřany. Prozatím je spojení Brno – Londýn dostupné „pouhé“ čtyři dny v týdnu.


Sponzorované odkazy