Omezení na letišti ve Varšavě

23. 07. 2010     Rádi cestujeme

V období od 3. do 19. září 2010 bude letiště ve Varšavě uzavřeno každou sobotu a neděli z důvodů renovace přistávací dráhy. V té době budou všechny lety přesměrovány na letiště Lodz.Takže pokud plánujete využít letiště ve Varšavě, radši se informujte, zda váš let nebyl přesměrován na jiné letiště.

Štítky:
Letiště Varšava

Zdroj: Rádi cestujeme

Sbíráme pro vás akční levné letenky, levné ubytování, slevy na dovolenou či letenky, užitečné informace.
http://www.radicestujeme.eu

Online rezervace letenek:

  • WizzAir výrazně omezuje lety z Letiště Praha

    (24.06.2010, Akční letenky.cz) Nízkonákladová letecká společnost WizzAir oznámila výrazná omezení počtu letů z Letiště Praha Ruzyně. Místo dosavadních dvou strojů, které pro lety z Prahy využívala, zúží svou flotilu v Praze na pouhý jeden Airbus A320. Omezení se týkají především sezónních letů do Burgasu a Katánie, které WizzAir nadále nebude nabízet.

  • Levné letenky na ostrov Srí Lanka: Colombo jen za 9 935 Kč

    (11.11.2009, Letenky levně) S nabídkou levných letenek na ostrov Srí Lanka tento týden přišla německá společnost Condor. Zpáteční letenka z Frankfurtu na letiště v Colombu a zpět vás vyjde jen 9 935 Kč, jste však omezeni termínem. Odletět smíte jen a pouze 17. listopadu (příští úterý!) a vrátit se můžete jedině 25. listopadu.

  • Portugalské a francouzské stávky sužují leteckou dopravu

    (23.11.2010, Akční letenky.cz) Kromě stávkující Francie (dnes 23. listopadu 2010), která nás již jen tak nepřekvapí, se k disrupcím v dopravě přidávají také Portugalci. Kromě již mírného omezení během dnešního dne, můžeme očekávat řadu zrušených letů pro zítřek 24. listopadu 2010. Očekává se vynechání až 52 letů.

  • Ryanair a WizzAir: snížení počtu letů na zimní sezónu

    (03.08.2009, Akční letenky.cz) Čeští cestující se budou muset připravit na omezování pravidelných linek během letní sezóny. Již před časem oznámil Ryanair omezení letů na britském letišti Londýn Stansted. Tato redukce postihne oblíbenou linku Brno – Londýn (místo dosavadních 7 letů týdně se do Londýna bude létat pouze čtyřikrát).


Sponzorované odkazy


Letenky na Nový Zéland

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.