Ryanair a WizzAir: snížení počtu letů na zimní sezónu

03. 08. 2009     Akční letenky.cz

Čeští cestující se budou muset připravit na omezování pravidelných linek během letní sezóny. Již před časem oznámil Ryanair omezení letů na britském letišti Londýn Stansted. Tato redukce postihne oblíbenou linku Brno – Londýn (místo dosavadních 7 letů týdně se do Londýna bude létat pouze čtyřikrát).

Štítky:
Ryanair, Wizz Air

Zdroj: Akční letenky.cz

Akční letenky - informace o akčních letenkách, nových trasách a novinkách v oblasti levných letenek.
http://www.akcniletenky.cz

Online rezervace letenek:

  • Snížení počtu členů představenstva ČSA

    (16.10.2009, Akční letenky.cz) V návaznosti na restrukturalizační plán společnosti České aerolínie ČSA a úspory personálních nákladů i s ohledem na budoucí holdingové uspořádání společnosti dnes odpoledne schválilo Představenstvo Českých aerolinií snížení počtu členů na pět. Nová organizační struktura předpokládá vytvoření nové pozice člena představenstva zodpovědného za provoz, pod nějž se sloučí úseky letový, pozemní a technický.

  • Letiště Katowice zaznamenalo růst počtu cestujících

    (06.11.2009, Akční letenky.cz) Letiště Katowice zaznamenalo růst počtu přepravených cestujících. Během měsíce října 2009 bylo totiž odbaveno 192 066 cestujících, tzn. o 3% více než ve stejném období minulého roku. Z tohoto počtu bylo v rámci pravidelné letecké dopravy odbaveno 147 973 osob, což znamená také 3% nárůst ve srovnání s říjnem 2008 roku.

  • Aerolinka Germanwings zveřejnila zimní letový řád

    (10.05.2010, Akční letenky.cz) Německá nízkonákladová letecká společnost Germanwings zveřejnila nový zimní letový řád pro sezónu 2010/11. Germanwings bude podle nového plánu létat ze šesti základen – jmenovitě z letišť Kolín nad Rýnem/Bonn (CGN), Stuttgart (STR), Berlín-Schönefeld (SXF), Hannover (HAJ), Hamburg (HAM) a Dortmund (DTM) do sedmi desítek atraktivních destinací po celé Evropě. Nejvíce nových linek přitom zaznamená letiště Hannover.

  • Řešení pro ČSA: snížení platů a 1600 propuštěných

    (14.10.2009, Akční letenky.cz) Server iDNES.cz včera večer napsal, že České aerolínie ČSA hodlají propustit až 1600 zaměstnanců, a snížit tak svůj stav na 3000. Navíc by mělo dojít k výraznému snížení platů.


Sponzorované odkazy


Letenky do Portugalska

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.