Ryanairovi "vertikalní sedačky" cestující nechtějí

21. 07. 2010     Rádi cestujeme

Podle průzkumu Cheapflights.co.uk, si většina cestujících nepřeje tzv. vertikální sedačky, které plánuje umístit do svých letadel Ryanair. V Evropě jeden z nejkontroverznějších nápadu Ryanairu, umístit do letadel vertikální sedačky na úkor desíti řád běžných zavazadel, vyvolal poměrně rozruch.

Štítky:
Létání na stojáka, Ryanair

Zdroj: Rádi cestujeme

Sbíráme pro vás akční levné letenky, levné ubytování, slevy na dovolenou či letenky, užitečné informace.
http://www.radicestujeme.eu

Online rezervace letenek:

  • NOVÉ: Nízkonákladové letecké společnosti v Austrálii a na Novém Zélandu

    (23.11.2009, Akční letenky.cz) Cestující, kteří při nákupu letenek nechtějí utrácet zbytečné peníze, využívají služeb nízkonákladových leteckých společností. Tento typ přepravy nalezneme v zemích po celém světě. Dnes se alespoň stručně zaměříme na nejvýznamnější nízkonákladovky v Austrálii a na Novém Zélandu. Jetstar Airways – tato nízkonákladová letecká společnost sídlí na australském letišti v Melbourne.

  • Bonus program pro pravidelné cestující: OK PLUS

    (03.03.2010, Akční letenky.cz) Přemýšleli jste již nad tím, že se přihlásíte do programu pro pravidelné cestující, ale nejste si jistí, jak to vlastně funguje? Obecné rady jsme vám přinesli už ve článku Rady a tipy: bonus programy (frequent flyer programs), jak si ale představit konkrétní program?

  • Cestující vyhnal kouř v letadle Ryanairu

    (21.12.2010, Rádi cestujeme) Dnes v 10:15 našeho času došlo k evakuaci cestujících z letadla společnosti Ryanair na letišti Kerry v Irsku. Kapitán letu se 160 pasažéry na palubě nařídil evakuaci lidí z letadla poté, co kontrola systému v letadle upozorňovala na kouř v letadle. Incident se stal po bezpečném přistání na letišti v Kerry.  Všichni cestující byli v pořádku, pouze jeden až dva museli být ošetřeni, kvůli lehkým zraněním vzniklých při evakuaci. Letadlo mířilo z londýnského Stanstedu do irského Kerry.

  • Nabídka pro cestující SkyEurope od Eurolines

    (02.09.2009, Akční letenky.cz) Kromě nabídek leteckých společností WizzAir, Smart Wings, ČSA a Ryanair nabízí přepravu cestujícím SkyEurope i Eurolines. Společnost Eurolines zajišťuje přepravu do Amsterdamu, Bruselu, Kodaně, Londýna, Paříže, Frankfurtu nad Mohanem a Kolína nad Rýnem za cenu 1 500 Kč za jednosměrnou jízdenku.


Sponzorované odkazy