Ryanair přidává nové linky z Madridu a Říma

06. 08. 2010     Rádi cestujeme

Nízkonákladový letecký dopravce Ryanair se rozhodl zvýšit počet linek v hlavním městě Španělska - Madridu, a v hlavním městě Itálie - Římu. Z Madridu bude nově Ryanair létat do Ancony, Ibizy, Krakowa, Oujda (Maroko) a Stockholmu a to od listopadu letošního roku. Díky tomu Ryanair předpokládá zvýšení počtu cestujících na 4,5 mil. Na základně v Madridu přibudou dvě letadla. Celkem jich tam Ryanair bude mít 14. Navíc se zvýši frekvence letů z Madridu na Kanárské ostrovy, do Londýna anebo Santiago de Compostela.

Štítky:
Letenky do Ancony, Letenky do Krakowa, Letenky do Oujda, Letenky do Stockholmu, Letenky na Ibizu, Letenky Ryanair, Ryanair

Zdroj: Rádi cestujeme

Sbíráme pro vás akční levné letenky, levné ubytování, slevy na dovolenou či letenky, užitečné informace.
http://www.radicestujeme.eu

Online rezervace letenek:

Reklama:
Hledáte levné letenky do Říma? Zajímají vás letenky Madrid? Vybírejte pohodlně online!
  • Ryanair přidává nové linky z Manchesteru

    (26.01.2011, Rádi cestujeme) Ryanair posiluje svou pozici na letišti v Manchesteru a přidává nové linky do měst Alicante, Faro, Madrid a Tenerife. Navíc zvýší počet letů na stávající trase Manchester-Dublin. Let z Manchesteru do Alicante bude spuštěn 12. dubna, ostatní po 14. dubnu. Ryanair také slíbil, že na uvedených trasách bude létat levněji než společnosti jako EasyJet, Jet2.com či Flybe (tady aspoň vidíme, jaký pozitivní vliv na cenu, z hlediska cestovatele, má zdravé konkurenční prostředí). Ryanair očekává přes 600 tis. přepravených osob a vznik 600 pracovních míst.

  • Ryanair přidává tři nové linky z irského Corku

    (29.07.2010, Rádi cestujeme) V nadcházející zimní sezóně chystá Ryanair zavést tři nové pravidelné linky z irského města Cork. Nové destinace jsou portugalské Faro, španělská Fuerteventura a Malaga. Do Fara bude Ryanair létat 2x týdně, do Fuerteventury pak 1x týdně, do Malagy 2x týdně. Ryanair těmito spoji chce konkurovat společnosti Aer Lingus.

  • Island Express přidává nové trasy do USA

    (30.08.2010, Rádi cestujeme) Nízkonákladový dopravce Iceland Express přidává tři nové trasy přes oceán z londýnského Gatwicku. Nově bude létat Island Express na Floridu do města Orlando. Letenka se bude pohybovat od cca. 6 500,- Kč/jeden směr/jedna osoba. Od 10. června 2011 pak přidává linku do Chicaga. Cena bude zhruba stejná, opět okolo 6 500,- Kč/jeden směr/jedna osoba. Poslední novou destinací bude Boston. Cena je opět podobná.

  • EasyJet přidává nové trasy z Edinburghu

    (24.02.2011, Rádi cestujeme) EasyJet přidává nové trasy z Edinburghu. Předem musíme říct, že ani jedna nevede do Česka, případně na Slovensko. EasyJet bude nově létat z Edinburghu do Tenerife (Kanárské ostrovy), Grenoble (Francie, nedaleko Lyonu) a do Atén. Na nových trasách EasyJet nasadí nový Airbus A320 (kapacita 180 míst).


Sponzorované odkazy


Letenky do Jižní Koreje

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.