Tip na levný eurovíkend: Paříž

31. 07. 2010     Rádi cestujeme

Paříž je městem romantiků a prakticky každý cestovatel by aspoň jednou za život měl toto krásné francouzské město navštívit. A protože je Paříž tak oblíbená, existuje spousta možností, jak se levně dopravit a ubytovat v tomto městě. Hledali jsme nejlevnější možnost, jak strávit eurovíkend v Paříži. Porovnali nabídku cestovní kanceláře a tzv. eurovíkend po svém. Je výhodnější eurovíkend letecky anebo s autobusovou dopravou? Jaké je v Paříži počasí?

Štítky:
Letenky do Francie, Letenky do Paříže

Zdroj: Rádi cestujeme

Sbíráme pro vás akční levné letenky, levné ubytování, slevy na dovolenou či letenky, užitečné informace.
http://www.radicestujeme.eu

Online rezervace letenek:

Reklama:
Hledáte levné letenky do Paříže? Vybírejte pohodlně online!
  • Tip na levný eurovíkend pro dva: Řím

    (24.07.2010, Rádi cestujeme) Řím patří mezi nejnavštěvovanější města Evropy. Proto jsme nemohli vynechat tip na eurovíkend do tohoto města. Ukážeme vám rozdíl mezi cenou za eurovíkend pokud se vydáte vlastní osou, anebo pokud využijete služeb cestovní kanceláře. Jak nejlevněji strávit pár dnů v Římě - například v období svátku a pracovního volna v září a říjnu?

  • Tip na levný eurovíkend: Barcelona

    (13.08.2010, Rádi cestujeme) Barcelona patří k nejnavštěvovanějším městům Evropy. Jde o mimořádné přímořské město. Barcelona to nejsou jen památky, ale také pláže a fotbal. Ukážeme si aktuální nejlevnější letenky a ubytování do tohoto města. Přiložíme informace o počasí a památkách. Nevynecháme ceny MHD či v restauracích. Uvádíme aktuální ceny, v jiných obdobích je možné, že ceny budou o něco nižší a váš eurovíkend ještě levnější.

  • Tip na eurovíkend: Oslo

    (12.07.2010, Rádi cestujeme) Naplánujte si eurovíkend ve své režii, dle svého přání a zřejmě ještě ušetříte. Dnes již není problém si zakoupit levnou letenku a k tomu levné ubytování přes internet. Navíc mnohdy platí - né však pokaždé, že vás takový eurovíkend vyjde levněji, než kdyby jste jej zakoupili u nějaké cestovní kanceláře.

  • Tip na levný eurovíkend: Nice

    (14.07.2010, Rádi cestujeme) Francouzské město Nice najdete na Azurovém pobřeží. Z Prahy je vzdáleno přibližně 1 200 km. Jeho hlavní atrakcí je bezesporu Promenade des Angleis. Tato promenáda byla vystavena již v roce 1821 n.l. Staré město se svými úzkými uličkami stojí za vaší pozornost také. Najdete zde poměrně známé tržiště s květinami a zeleninou. Nemusíte ovšem zůstávat jen u zeleniny, je zde i spousta kaváren či restaurací. Město Nice zaujalo i světoznámé malíře, jakými jsou Pablo Picasso nebo Auguste Renoire.


Sponzorované odkazy