EasyJet nově také z Drážďan

23. 08. 2010     Rádi cestujeme

EasyJet začne létat z německých Drážďan do Basileje. Drážďany jsou poměrně blízko českých hranic a tak nebude problém se na toto letiště dopravit. Do švýcarské Basileje se z Drážďan s EasyJetem můžete přepravit nejdříve 3. prosince 2010. Od té doby bude EasyJet létat s A319 3x týdně na této nové trase.

Štítky:
Drážďany - Bazilej, easyJet, Letenky do Bazileje, Letenky do Švýcarska, Letenky easyJet

Zdroj: Rádi cestujeme

Sbíráme pro vás akční levné letenky, levné ubytování, slevy na dovolenou či letenky, užitečné informace.
http://www.radicestujeme.eu

Online rezervace letenek:

  • Nové lety z Bratislavy s aerolinkou ČSA

    (13.05.2011, Akční letenky.cz) Česká letecká společnost ČSA plánuje na červen otevření nové základny v Bratislavě, kde by měla bázovat jeden ze svých Boeingů 737-500. Podle posledních zpráv bude aerolinka nově vypravovat 24 přímých letů týdně do šesti evropských měst. V současné době je provozována pouze jediná přímá linka Praha – Bratislava.

  • EasyJet přidává nové trasy z Edinburghu

    (24.02.2011, Rádi cestujeme) EasyJet přidává nové trasy z Edinburghu. Předem musíme říct, že ani jedna nevede do Česka, případně na Slovensko. EasyJet bude nově létat z Edinburghu do Tenerife (Kanárské ostrovy), Grenoble (Francie, nedaleko Lyonu) a do Atén. Na nových trasách EasyJet nasadí nový Airbus A320 (kapacita 180 míst).

  • WizzAir otevře další nové linky a zlevní letní destinace

    (18.12.2009, Akční letenky.cz) Nízkonákladová letecká společnost WizzAir oznámila, že otevře další nové linky a zlevní vybrané letní destinace. Nové destinace WizzAir nabídne ze základen v Německu. S platností od 30. března 2010 bude otevřena linka z Dortmundu do Zagrebu a z Hamburku/Lübecku do Kijeva. Obě trasy budou operovány 3 x týdně.

  • Ryanair přidává tři nové linky z irského Corku

    (29.07.2010, Rádi cestujeme) V nadcházející zimní sezóně chystá Ryanair zavést tři nové pravidelné linky z irského města Cork. Nové destinace jsou portugalské Faro, španělská Fuerteventura a Malaga. Do Fara bude Ryanair létat 2x týdně, do Fuerteventury pak 1x týdně, do Malagy 2x týdně. Ryanair těmito spoji chce konkurovat společnosti Aer Lingus.


Sponzorované odkazy