WizzAir letenky – jak vyhledat ty nejlevnější?

27. 08. 2010     Akční letenky.cz

WizzAir, nízkonákladový přepravce, připravil pro své návštěvníky praktický vyhledávač pro WizzAir letenky. A jak si vyhledat své vysněné letenky levně? Jednoduše. Stačí, když na stránkách přepravce navštívíte sekci Destinace > Letový řád. Zde si již jen zadáte své místo odletu, např. Letiště Praha, popř. polská Letiště Vratislav a Letiště Katowice.

Štítky:
Wizz Air

Zdroj: Akční letenky.cz

Akční letenky - informace o akčních letenkách, nových trasách a novinkách v oblasti levných letenek.
http://www.akcniletenky.cz

Online rezervace letenek:

  • Nejlevnější letenky z Prahy do předních světových metropolí

    (31.05.2011, Rádi cestujeme) V dnešním článku se zaměříme na nejlevnější letenky z Prahy do předních světových metropolí, jako jsou Ženeva, Madrid, Londýn, Kodaň, New York, Soul atd. Tentokrát jsme nehledali nejlevnější možnosti - zřejmě bychom v tom případě volili jiné odletové letiště než-li to v Praze. Podívejme se na letenky z pohledu cestujícího, který trvá na odletu z Prahy.

  • Nejlevnější letenky Wizzairu z Brna, Prahy a Katovic

    (29.09.2010, Rádi cestujeme) V článku najdete aktuální nejlevnější letenky Wizzairu z Prahy, Brna, Wroclavy a Katovic. Co takhle na předvánoční letecký výlet do Bruselu? Anebo strávit Vánoce v Oslu (levná letenka je v termínu 24. prosince-31. prosince)? Levné letenky jsou obzvláště z letišť Wroclav a Katovice. Ty nejlevnější letenky jsou již od 98,- korun!

  • Nejlevnější akční letenky: Milan, Amsterdam, Rhodos

    (24.09.2010, Rádi cestujeme) Po nějaké době vám přinášíme další nejlevnější akční letenky, tentokrát společnosti Ryanair a EasyJet. Ryanair nabízí letenky od 130,- Kč, EasyJet pak od 479,- Kč, resp. 361 Kč. Ceny jsou vč. tax. V ceně jsou příruční zavazadla. Počítejte pouze s případným poplatkem za platbu, cca. 5 €. Nejlevnější letenky jsou do Milana (z Brna), Bari, Bologně atd. Levné letenky najdete i do Amsterdamu, Paříže, Maroka, na Rhodos či Korsiku.

  • Nejlevnější akční letenky nejen do Milana, Londýna nebo Edinburghu

    (14.09.2010, Rádi cestujeme) Nejlevnější akční letenky najdete například na trasách Praha-Edinburgh v předvánočním termínu (tabulka Jet2.com); dále může zaujmout zlevněná letenka Berlín-Petrohrad, opět v předvánočním termínu. V tabulkách take najdete nejlevnější letenky do Paříže anebo Londýna. Levné letenky v článku se pohybují už od 5 € / 130 Kč. Levně lze letět na ostrov Gran Canaria, cena zpáteční letenky pro dva je cca. 2 000,- Kč. Na tomto ostrově jsme také našli levné ubytování s cenou cca. 290,- Kč na osobu/noc.


Sponzorované odkazy


Letenky do Rakouska

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.