Levné letenky do USA & světa od 12201 Kč

23. 08. 2010     Akční letenky.cz

British Airways, tradiční britiský přepravce, vám může dnes ráno pozvednout koutky v úsměv! Nejnovější akční nabídka letenek tohoto přepravce totiž přináší extra příjemné ceny. Do 2. září 2010 si můžete zarezervovat své letenky do USA, do Austrálie, letenky do Afriky a vůbec po celém světě již od 12201 Kč!

Štítky:
British Airways, Letenky British Airways, Letenky do Afriky, Letenky do Austrálie, Letenky do USA

Zdroj: Akční letenky.cz

Akční letenky - informace o akčních letenkách, nových trasách a novinkách v oblasti levných letenek.
http://www.akcniletenky.cz

Online rezervace letenek:

  • Za pár korun tam i zpět, poznej jak ti chutná svět!

    (29.06.2010, Akční letenky.cz) Nízkonákladová německá aerolinka Air Berlin přichází na trh s novou akční nabídkou letenek. Pokud máte zálusk na levné letenky do Bělehradu, Sofie, Kodaně či letenky do Barcelony a Milána, je tato nabídka přesně pro vás! Cena letenek začíná na částce 2213 Kč za let tam i zpět včetně daní a poplatků.

  • easyJet letenky – za pár korun tam i zpět, poznej jak ti chutná svět!

    (01.09.2010, Akční letenky.cz) Pokud máte pár dní volna v říjnu či listopadu 2010, můžete si udělat trochu radost a zakoupit si easyjet letenky do Paříže, Amsterdamu či letenky do Londýna. Cena vaší letenky začíná již na částce 569 Kč za jednu cestu včetně daní, zpáteční letenky zakoupíte již za 1252 Kč.

  • Vánoční trhy ve Vídni

    (15.11.2010, Rádi cestujeme) Vánoční trhy ve Vídni probíhají letos od 13. listopadu do 24. prosinec. Trhy u městské radnice (Rathausplatz, 1010 Vídeň) jsou otevřeny denně. Od neděle do čtvrtku mezi 10:00 – 21:30, ve dnech pátek a sobota mezi 10 až 22 hodinou. Vánoční strom bude ve Vídni až do 6. ledna 2011. Na trzích najdete například vánoční dílnu pro děti. Dále nebudou chybět stánky se svařákem, punčem, perníky a dalšími typickými výrobky. Před radnici bude také tradiční pohádkový svět.

  • Levné letenky: Sardinie, Londýn, Glasgow

    (25.03.2011, Rádi cestujeme) Levné letenky mohou podstatně snížit náklady na cestování. A protože rádi cestujeme, hledáme levné letenky a i tentokrát jsme levné letenky našli. V článku vypisujeme pouze část z těchto letenek. Více aktuálních letenek hledejte vždy na této adrese.Kam lze tedy levně letět? Určitě se vyplatí odlétat k moři z Bratislavy. Levně lze letět například na Sardinii. Z evropských metropolí můžete levně doletět do Londýna (cca. 800 Kč), do Glasgow (necelých 900 Kč). Na našem webu naleznete také levné ubytování – vyhledali jsme hotely od necelých 100 Kč za osobu/noc.


Sponzorované odkazy