Nejlevnější letenky z Prahy do předních světových metropolí

31. 05. 2011     Rádi cestujeme

V dnešním článku se zaměříme na nejlevnější letenky z Prahy do předních světových metropolí, jako jsou Ženeva, Madrid, Londýn, Kodaň, New York, Soul atd. Tentokrát jsme nehledali nejlevnější možnosti - zřejmě bychom v tom případě volili jiné odletové letiště než-li to v Praze. Podívejme se na letenky z pohledu cestujícího, který trvá na odletu z Prahy.

Štítky:
Letiště Praha, Nejlevnější letenky

Zdroj: Rádi cestujeme

Sbíráme pro vás akční levné letenky, levné ubytování, slevy na dovolenou či letenky, užitečné informace.
http://www.radicestujeme.eu

Online rezervace letenek:

  • Levné letenky k moři a do evropských metropolí

    (07.06.2011, Rádi cestujeme) Letenky na Mallorku za přibližně 1100 korun, letenky na Sardinii pod 1300 korun, letenky do Milana pod 500 korun, letenky do Amsterdamu pod 1200 korun - i takové jsme našli. Dnešní akční letenky jsme zaměřili na lety k oblíbeným letním destinacím a na pobyty v zajímavých městech o víkendu. Nejlevnější letenky najdete na trase Brno-Milan. Dostupné je i město Alicante. Posuďte sami:  

  • Nejlevnější letenky Wizzairu z Brna, Prahy a Katovic

    (29.09.2010, Rádi cestujeme) V článku najdete aktuální nejlevnější letenky Wizzairu z Prahy, Brna, Wroclavy a Katovic. Co takhle na předvánoční letecký výlet do Bruselu? Anebo strávit Vánoce v Oslu (levná letenka je v termínu 24. prosince-31. prosince)? Levné letenky jsou obzvláště z letišť Wroclav a Katovice. Ty nejlevnější letenky jsou již od 98,- korun!

  • Nejlevnější akční letenky: Milan, Amsterdam, Rhodos

    (24.09.2010, Rádi cestujeme) Po nějaké době vám přinášíme další nejlevnější akční letenky, tentokrát společnosti Ryanair a EasyJet. Ryanair nabízí letenky od 130,- Kč, EasyJet pak od 479,- Kč, resp. 361 Kč. Ceny jsou vč. tax. V ceně jsou příruční zavazadla. Počítejte pouze s případným poplatkem za platbu, cca. 5 €. Nejlevnější letenky jsou do Milana (z Brna), Bari, Bologně atd. Levné letenky najdete i do Amsterdamu, Paříže, Maroka, na Rhodos či Korsiku.

  • Porovnali jsme nejlevnější letenky do Londýna

    (27.06.2011, Rádi cestujeme) Londýn je jednou z nejvýznamnějších metropolí světa a jde o jedno z nejvíce navštěvovaných měst Evropy. V minulých letech do něj zamířilo více lidí než-li například do Paříže či Říma. Teprve při posledním sčítání překonala Londýn romantická Paříž. Londýn se tak stal druhým nejčastějším cílem turistů světa.


Sponzorované odkazy


Letenky do Nepálu

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.