Nejlevnější akční letenky: Milan, Amsterdam, Rhodos

24. 09. 2010     Rádi cestujeme

Po nějaké době vám přinášíme další nejlevnější akční letenky, tentokrát společnosti Ryanair a EasyJet. Ryanair nabízí letenky od 130,- Kč, EasyJet pak od 479,- Kč, resp. 361 Kč. Ceny jsou vč. tax. V ceně jsou příruční zavazadla. Počítejte pouze s případným poplatkem za platbu, cca. 5 €. Nejlevnější letenky jsou do Milana (z Brna), Bari, Bologně atd. Levné letenky najdete i do Amsterdamu, Paříže, Maroka, na Rhodos či Korsiku.

Štítky:
Akční letenky, easyJet, Letenky do Amsterdamu, Letenky do Milána, Letenky na Rhodos, Ryanair

Zdroj: Rádi cestujeme

Sbíráme pro vás akční levné letenky, levné ubytování, slevy na dovolenou či letenky, užitečné informace.
http://www.radicestujeme.eu

Online rezervace letenek:

Reklama:
Hledáte levné letenky do Amsterdamu? Zajímají vás letenky Rhodos? Vybírejte pohodlně online!
  • Ryanair létá do Řecka! Rhodos, Kos a Volos již od 1 538 Kč

    (08.03.2010, Letenky levně) Nízkonákladová společnost Ryanair od května expanduje do Řecka a otevírá své nové linky z Frankfurtu Hahn na letiště Volos a Kos, z Milána Bergama na letiště Volos, Kos a Rhodos a z italské Pisy do Rhodosu.

  • Smart Wings: nové letenky na Rhodos

    (11.04.2011, Akční letenky.cz) Nízkonákladová letecká společnost Smart Wings představila v uplynulých dnech novou linku z hlavního města Slovenska. Na trase Bratislava – Rhodos bude aerolinka v období 11. červen – 14. září 2011 přepravovat své cestující každou třetí středu a od 22. června do 3. září každou třetí sobotu.

  • Levné letenky: New York, Rhodos, Dubaj

    (24.11.2010, Rádi cestujeme) Levné letenky jsou opět tématem našeho článku. Našli jsme levné letenky do New Yorku, cena za zpáteční letenku je pod 9tis. korun, vč. tax. Levně doletíte i na Rhodos a to z Říma. Cena dvou zpátečních letenek nepřekročí 800 korun. Ubytování za dvě osoby/noc stojí od 531 korun. Z Barcelony se naopak dopravíte levně na Kanárské ostrovy. Z Prahy nás zaujala letenka do Dubaje, kde jsme našli také poměrně levný jednohvězdičkový hotel.

  • Nejlevnější letenky z Prahy do předních světových metropolí

    (31.05.2011, Rádi cestujeme) V dnešním článku se zaměříme na nejlevnější letenky z Prahy do předních světových metropolí, jako jsou Ženeva, Madrid, Londýn, Kodaň, New York, Soul atd. Tentokrát jsme nehledali nejlevnější možnosti - zřejmě bychom v tom případě volili jiné odletové letiště než-li to v Praze. Podívejme se na letenky z pohledu cestujícího, který trvá na odletu z Prahy.


Sponzorované odkazy


Letenky do Nizozemí

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.