GermanWings je součástí věrnostního programu Lufthansy

31. 08. 2010     Rádi cestujeme

Germanwings jsou odteď novým partnerem věrnostního programu společnosti Lufthansa Miles & More/Kombinované tarify obou leteckých společností od roku 2011. Zákazníci nízkonákladové letecké společnosti Germanwings mohou od nynějška sbírat míle ve věrnostním programu Miles & More. Tato skutečnost je jednou z výhod užší spolupráce s Lufthansou, jejíž začátek se datuje k 1. září letošního roku. O roku 2011 pak budou tarify Germanwings a Lufthansy  kombinovatelné (Interlining).

Štítky:
Germanwings, Lufthansa

Zdroj: Rádi cestujeme

Sbíráme pro vás akční levné letenky, levné ubytování, slevy na dovolenou či letenky, užitečné informace.
http://www.radicestujeme.eu

Online rezervace letenek:

  • ČSA: Bonusové letenky OK Plus nyní jen za polovinu mílí!

    (06.04.2011, Letenky levně) Naše národní aerolinky ČSA přišly se zajímavou nabídkou pro členy věrnostního programu OK Plus, kterým nyní k zakoupení určitých letenek bude stačit jen polovina běžně potřebných mil. Například za zpáteční letenky z Prahy do gruzínského Tbilisi tak dáte jen 17 500 Kč mil plus povinné letištní taxy.

  • Navštivte oslavu 75. narozenin letiště Drážďany a prohlédněte si třeba radarový letoun Awacs!

    (27.05.2010, Letenky levně) Drážďanské letiště slaví ve dnech 18. až 19. září 2010 své 75. narozeniny, a tak připravilo pro návštěvníky již pátou Velkou letištní slavnost. Součástí vskutku bohatého problému budou mimo jiné vyhlídkové lety, prohlídky a prezentace letadel a noční koncert Boney M feat. Liz Mitchell.

  • Levné letenky do USA: s Austrian Airlines od 12233 Kč

    (02.11.2010, Akční letenky.cz) Austrian Airlines, rakouský národní přepravce, přináší možnost koupit si levné letenky do USA a to od pouhých 12233 Kč. Cestovatelé si mohou dopřát letenky do New Yorku, Washingtonu ale také akční letenky do Toronta v Kanadě. Tato akce na letenky se vztahuje pro odlety z Letiště Praha a je součástí tzv. nabídky redticket.

  • Austrian Airlines spustil soutěž o letenky a další ceny

    (16.03.2010, Akční letenky.cz) Letecká společnost Austrian Airlines spustila soutěž o letenky do New Yorku a další skvělé odměny. Velikonoce jsou již za dveřmi – v Rakousku je schovávání barevných vajíček součástí Velikonoc stejně jako v New Yorku velikonoční průvod. Právě velikonoční zajíček ukryl na stránky Austrianu 5 vajíček.


Sponzorované odkazy