Iceland Express: Levné letenky do New Yorku jen za 8 463 Kč

20. 08. 2010     Letenky levně

Specialista na levné letenky do New Yorku, společnost Iceland Express, přišla s další skvělou nabídkou na letiště Newark. Zpáteční letnky třeba z londýnského letiště Gatwick sem pořídíte již za 280 liber, tedy v přepočtu za 8 463 Kč. Za tuto báječnou cenu můžete letět třeba 16. září tam a 27. září zpět.

Štítky:
Iceland Express, Letenky do New Yorku, Letenky do USA, Letenky Iceland Express

Zdroj: Letenky levně

Tipy na nejlevnější letenky - bez zbytečných keců.
http://www.letenkylevne.cz

Online rezervace letenek:

  • Iceland Express: Levné letenky z Berlína na Island jen za 4 916 Kč

    (21.01.2010, Letenky levně) Se zajímavou nabídkou tentokrát přišly třeba i aerolinky Iceland Express, které létají mimo jiné z letiště v Berlíně. A právě odtud nabízejí zpáteční letenky do islandského Reykjavíku, které lze pořídit již za 4 916 Kč.

  • Island Express přidává nové trasy do USA

    (30.08.2010, Rádi cestujeme) Nízkonákladový dopravce Iceland Express přidává tři nové trasy přes oceán z londýnského Gatwicku. Nově bude létat Island Express na Floridu do města Orlando. Letenka se bude pohybovat od cca. 6 500,- Kč/jeden směr/jedna osoba. Od 10. června 2011 pak přidává linku do Chicaga. Cena bude zhruba stejná, opět okolo 6 500,- Kč/jeden směr/jedna osoba. Poslední novou destinací bude Boston. Cena je opět podobná.

  • Iceland Express rozdá letenky na Island zdarma

    (26.08.2009, Akční letenky.cz) Islandská letecká společnost Iceland Express spustila zajímavou akci pro své fanoušky na Facebooku. V pátek ve tři hodiny odpoledne islandského času vybere jednoho svého fanouška, který získá dvě letenky na Island a zpět.

  • Iceland Express od příštího léta rozšiřuje počet destinací

    (01.11.2009, Letenky levně) Islandské aerolinky Iceland Express navzdory krizi, která velmi citelně zasáhla i tento ostrovní stát, rozšiřují od příštího léta počet svých destinací. Počínaje 1. červnem 2010 budou krom newyorského letiště Newark obsluhovat i následující města: Aalborg Alicante Barcelona Basilej Berlín Billund Birmingham Boloňa Eindhoven Frankfurt Friedrichshafen Göteborg Kodaň Krakov Londýn (letiště Gatwick a Stansted) Lucemburk Milán (letiště Bergamo) Oslo Paříž (letiště Charles de Gaulle) Rotterdam Varšava Ženeva.


Sponzorované odkazy