WizzAir se na vysoké ceny. Raději ber letenky do Litvy jen za 2871 Kč!

09. 12. 2010     Akční letenky.cz

Pokud již dlouho plánujete svůj výlet do Litvy a rozčilují vás příliš vysoké ceny, což takhle omrknout levné letenky na Vilnius (VNO) s aerolinkou WizzAir? Akční letenky do této destinace jsou dostupné pro cestování v měsíci květen 2011 a to pro odlety z Letiště Praha (PRG) přes Letiště Milán Bergamo (BGY).

Štítky:
Letenky do Litvy, Letenky do Vilniusu, Letenky Wizz Air, Wizz Air

Zdroj: Akční letenky.cz

Akční letenky - informace o akčních letenkách, nových trasách a novinkách v oblasti levných letenek.
http://www.akcniletenky.cz

Online rezervace letenek:

  • Emirates: Známe ceny letenek na přímé lince Praha – Dubaj!

    (03.01.2010, Letenky levně) V průběhu dnešního dne se v rezervačních systémech objevily ceny letenek na nové trase Praha - Dubaj, kterou bude od 1. července provozovat arabská společnost Emirates. A i přes veškeré kvality Emirates nutno poznamenat, že se ceny vcelku příčí s názvem tohoto webu. Zpáteční letenka Praha - Dubaj na měsíc červenec totiž stojí 15 878 Kč.

  • Levné letenky do Litvy: Kaunas jen za 466 Kč!

    (07.06.2010, Letenky levně) S akční nabídkou na letenky do poměrně neobvyklé destinace, do litevského Kaunasu, přišla nízkonákladová společnost Ryanair. Zpáteční letenky s odletem z letiště Berlín Schönefeld pořídíte za pouhých 466 Kč. A co je ještě lepší – za tuto báječnou cenu jsou v nabídce lety na mnoho a mnoho dní napříč celým létem.

  • Lufthansa spustila soutěž o dvě letenky a další ceny

    (22.07.2010, Akční letenky.cz) Patříte mezi soutěžní typy a je vám více než 18 let? Zapojte se do nové soutěže letecké společnosti Lufthansa. Ta totiž spustila soutěž o dvě letenky do evropské destinace dle vlastního výběru a další věcné ceny. Až do 13. září 2010 můžete odpovědět na velmi jednoduchou otázku týkající se online odbavení. Odpovědní formulář naleznete zde.

  • Danube Wings nabízí letní lety za zaváděcí ceny

    (08.03.2010, Akční letenky.cz) Slovenská letecká společnost Danube Wings nabízí nové letní lety a s nimi i zaváděcí ceny. Během letní sezóny přidává Danube Wings lety například do Chorvatska či Itálie.


Sponzorované odkazy