Soutěžte s Germanwings o letenky a jiné ceny

09. 12. 2010     Rádi cestujeme

Germanwings od 1.ledna spouští soutěž o letenky do mnoha evropských metropolí a poukazy na ubytování v hotelu. Je možné vyhrát také poukazy na vypůjčení auta. Kromě toho losuje Germanwings také audio průvodce firmy Geophon určené k objevování různých evropských metropolí jako je Barcelona, Drážďany, Řím, Vídeň, Londýn aj.

Štítky:
Germanwings, Letenky Germanwings, Soutěž o letenky

Zdroj: Rádi cestujeme

Sbíráme pro vás akční levné letenky, levné ubytování, slevy na dovolenou či letenky, užitečné informace.
http://www.radicestujeme.eu

Online rezervace letenek:

  • Emirates: Známe ceny letenek na přímé lince Praha – Dubaj!

    (03.01.2010, Letenky levně) V průběhu dnešního dne se v rezervačních systémech objevily ceny letenek na nové trase Praha - Dubaj, kterou bude od 1. července provozovat arabská společnost Emirates. A i přes veškeré kvality Emirates nutno poznamenat, že se ceny vcelku příčí s názvem tohoto webu. Zpáteční letenka Praha - Dubaj na měsíc červenec totiž stojí 15 878 Kč.

  • Wizzair se stahuje z Prahy: Končí mimo jiné linky do Paříže, Barcelony či do Madridu

    (22.06.2010, Letenky levně) Se špatnou zprávou pro všechny cestovatele dnes přišla nízkonákladová společnost Wizzair, která od podzimu přestane létat do sedmi destinací. Po zkrachovalém SkyEurope a Ryanairu, který zrušil úplně všechny linky, je to tak další letecká společnost, která omezuje své aktivity v Praze.

  • Lufthansa spustila soutěž o dvě letenky a další ceny

    (22.07.2010, Akční letenky.cz) Patříte mezi soutěžní typy a je vám více než 18 let? Zapojte se do nové soutěže letecké společnosti Lufthansa. Ta totiž spustila soutěž o dvě letenky do evropské destinace dle vlastního výběru a další věcné ceny. Až do 13. září 2010 můžete odpovědět na velmi jednoduchou otázku týkající se online odbavení. Odpovědní formulář naleznete zde.

  • Danube Wings nabízí letní lety za zaváděcí ceny

    (08.03.2010, Akční letenky.cz) Slovenská letecká společnost Danube Wings nabízí nové letní lety a s nimi i zaváděcí ceny. Během letní sezóny přidává Danube Wings lety například do Chorvatska či Itálie.


Sponzorované odkazy