Budeme si sami odbavovat zavazadla?

08. 02. 2011     Akční letenky.cz

Aerolinka Swiss Air Lines ve spolupráci s Letištěm Zurich (ZRH) se rozhodla otestovat nový způsob odbavování zavazadel – cestující si je budou moci odbavovat sami. V odletové hale je za tímto účelem připraveno zvláštní zařízení, na které umístíte své zavazadlo, zadáte identifikační údaje a počkáte na vytištění cestovního štítku. Ten jen nalepíte na své odbavené zavazadlo.

Štítky:
Letiště Curych, Odbavení zavazadla, Swiss

Zdroj: Akční letenky.cz

Akční letenky - informace o akčních letenkách, nových trasách a novinkách v oblasti levných letenek.
http://www.akcniletenky.cz

Online rezervace letenek:

  • Budeme létat napůl vestoje?

    (17.09.2010, Akční letenky.cz) Avioniteriors, italský výrobce interiérů letadel, představuje trhu svůj nový, speciální druh sedadel. Novinka přihrává aeroliniím, umožňuje zvýšit počet přepravených cestujících na palubě letadla. Komfort cestujících při používání nových typů sedadel Skyraider zdá se být spíše druhotný. Jednotlivé sedačky jsou totiž od sebe vzdáleny pouze 58 cm (oproti doposud nejhustšímu rozmístění 71 cm).

  • S ČSA o polovinu levněji

    (04.03.2011, Rádi cestujeme) České aerolinie nabízí nyní 50% slevu na vybrané letenky. Sleva je platná pro lety v období mezi 20. březnem a 31. květnem. Počet zlevněných míst je omezený. Akční letenky pro vás sbíráme pravidelně. Registrujte se zdarma, a budeme vás pravidelně informovat o nejlevnějších letenkách na českém a slovenském trhu.

  • Letecky maraton: levně do Milana, Malagy a Benátek

    (16.08.2010, Rádi cestujeme) V dnešním leteckém maratonu se budeme pohybovat mezi Prahou, Bergamem, Malagou a Benátkami. Hledali jsme nejlevnější letenky a ubytování. Musíme dodat, že aktuální nabídka ubytování v Benátkách patří spíše k těm cenově průměrným. Občas lze najít v tomto městě a okolí akční cenu i o několik desítek procent nižší.

  • Levně na dovolenou k moři?

    (31.01.2011, Rádi cestujeme) S blížícím se jarem, někteří z nás již plánují letní dovolenou u moře. Hledali jsme nejlevnější možné letenky do oblíbených destinací, jako jsou Mallorka, Ibiza či Sardinie. V příštím díle budeme pokračovat Sicílií, řeckými ostrovy nebo tureckým městem Antalya. U každé destinace navíc uvádíme aktuální levné ubytování pro danou oblast.


Sponzorované odkazy


Letenky do Alžírska

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.