Letenky do Madridu – prodloužený víkend od 2024 Kč

09. 02. 2011     Akční letenky.cz

Naplánujte si pár měsíců dopředu svůj prodloužený víkend s aerolinkou WizzAir a zaplaťte jen pár korun za svou jarní dovolenou! Za letenky Praha – Madrid totiž stačí zaplatit  pouhých 2024 Kč! Tyto levné letenky jsou dostupné pro výlet ze čtvrtka na sobotu 7. – 9. dubna 2011.

Štítky:
Letenky do Madridu, Letenky do Španělska, Letenky Wizz Air, Wizz Air

Zdroj: Akční letenky.cz

Akční letenky - informace o akčních letenkách, nových trasách a novinkách v oblasti levných letenek.
http://www.akcniletenky.cz

Online rezervace letenek:

Reklama:
Hledáte levné letenky do Madridu? Vybírejte pohodlně online!
  • Prodloužený víkend pro dva v Manchesteru za 3 727 korun

    (11.10.2011, Rádi cestujeme) Strávit prodloužený víkend v Manchesteru nemusí být nijak extra nákladné, zvláště pokud využijete nabídku Ryanairu a zakoupíte "extrémně" levnou letenku za 413 korun. Cena je samozřejmě vč. tax a s příručním zavazadlem. Náklady na ubytování v době letu jsou také přijatelné a tak za prodloužený víkend zaplatí dvě osoby necelé 4 tisíce korun.  

  • Letecky k moři na prodloužený víkend? Proč ne!

    (16.06.2010, Rádi cestujeme) Jste naladěni na léto? Chtěli byste ještě před svou hlavní dovolenou načichnout k vůni moře? Nebo jen tak si udělat radost a zaplavat si ve vlnách? Díky nízkým cenám za letenky, především společnosti Ryanair, ani nemusíte příliš utrácet peníze. Vybrali jsme pro vás aktuální akční letenku na jeden prodloužený víkend a hledali jsme nejlevnější ubytování v blízkosti letiště. Pamatujte, že uvádíme ceny za dvě letenky vč. tax, avšak bez poplatku za rozměrnější zavazadlo. V ceně je pouze příruční zavazadlo, ale na prodloužený víkend by příruční zavazadlo mohlo stačit.

  • Tip na září: Prodloužený víkend v italském Bari jen za 1 478 Kč

    (29.07.2010, Letenky levně) Pokud letošní dovolenou odkládáte až na září a zároveň vám k odpočinku postačí prodloužený víkend, máme pro vás zajímavý tip. V termínu od čtvrtka 23. září do neděle 26. září můžete pobývat v italském Bari, přičemž zpáteční letenka z Prahy vás se společností Wizzair vyjde jen na 1 478 Kč.

  • Na prodloužený víkend do New Yorku

    (23.01.2012, Rádi cestujeme) Stále jsou k dispozici levné lety do New Yorku, ale také do jiných míst za Atlantikem (Toronto, Boston aj. více informací najdete zde). Pokud byste chtěli do New Yorku pouze na prodloužený víkend, je vhodná doba na nákup letenky. Níže uvádíme možný termín letu, který vychází na pátek až středu. Můžete si tak v USA nakoupit, nasát místní atmosféru a nebudete muset využít příliš dnů z vaší dovolené.


Sponzorované odkazy


Letenky do Kanady

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.