Malev: letenky do Budapeště a hotel zdarma!

09. 02. 2011     Akční letenky.cz

Vyhrajte 2 letenky do Budapeště z kterékoliv destinace aerolinky Malev a k tomu navíc také 2 noci v luxusním hotelu včetně snídaně! A jak vlastně na to? Stačí odpovědět na jednu soutěžní otázku a to: Jaké profesionální ocenění aerolinka Malev obdržela v minulém roce?

Štítky:
Letenky do Budapešti, Letenky do Maďarska, Letenky Malev, Malev, Soutěž o letenky

Zdroj: Akční letenky.cz

Akční letenky - informace o akčních letenkách, nových trasách a novinkách v oblasti levných letenek.
http://www.akcniletenky.cz

Online rezervace letenek:

  • Letenky do Pekingu s odletem z Prahy jen za 10 488 Kč

    (29.07.2011, Letenky levně) S nabídkou akčních letenek do Pekingu přišla společnost Aerosvit Airlines. Zpáteční letenky s odletem z Prahy pořídíte již za 10 488 Kč. Dostupných termínů je až do jara dost, letět tak můžete třeba 3. prosince tam a 16. prosince zpět. Letenky si objednávejte ZDE. Na ubytování vám z vlastní zkušenosti mohu doporučit hotel Swissotel Beijing.

  • Zpáteční letenky do Londýna za 588 korun

    (09.09.2011, Rádi cestujeme) Máte rádi Londýn? Chtěli byste strávit prodloužený víkend v této kosmopolitní metropoli? Pokud ano, máme pro vás tip na letenku. V druhé polovině listopadu vás Ryanair do Londýna a zpět dopraví za necelých 600 korun. Níže vypisujeme také aktuální výstup z našeho vyhledávače levného ubytování - můžete si tak dohledat k letence i levný hotel v Londýně.

  • Levně jeden den v Římě

    (18.07.2011, Rádi cestujeme) Pokud hledáte hotel na jednu noc a ještě k tomu vám nevadí termín 3. říjen, našli jsme opravdu levnou nabídku ubytování ve čtyřhvězdičkovém hotelu nedaleko centra Říma. Do Říma vás dopraví například letecká společnost Wizzair, která spojuje Česko s Římem nejvýhodněji z Brna. Zpáteční letenky na této trase lze sehnat i pod 1 000 Kč vč. tax.  

  • Cestujeme do Říma a Benátek

    (18.07.2011, Rádi cestujeme) V těchto dnech již jsou v plném proudu nabídky levných letenek pro podzimní měsíce. Vybrali jsme dnes pro vás dvě nabídky letenek do italských měst - Benátky a Řím. Připsali jsme k tomu nabídku ubytování a spočítali náklady za letenky a hotel. Ceny uvádíme vždy za dvě osoby. Větší skupina bude mít pobyt ještě levnější.  


Sponzorované odkazy


Letenky na Island

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.