Akční letenky v dubnu v podání Ryanairu

15. 02. 2011     Rádi cestujeme

Vyhledali jsme levné letenky v měsíci dubnu od společnosti Ryanair. Ta prodlužila svou akční nabídku, kdy prodává letenky od 150 korun / 6 €.  Levně letět můžete do měst jako jsou: Brusel, Londýn, Trapani, Faro či Bologna. Navíc na našem webu vybíráme to nejlevnější ubytování v těchto a spoustě dalších městech.

Štítky:
Akční letenky, Letenky do Boloně, Letenky do Bruselu, Letenky do Fara, Letenky do Londýna, Letenky do Trapani, Letenky Ryanair, Ryanair

Zdroj: Rádi cestujeme

Sbíráme pro vás akční levné letenky, levné ubytování, slevy na dovolenou či letenky, užitečné informace.
http://www.radicestujeme.eu

Online rezervace letenek:

  • Ryanair: letenky od 170 korun v dubnu

    (25.02.2011, Rádi cestujeme) Dnes vydal Ryanair slevovou akci, kdy nabízí nejlevněji letenky od 7 €, neboli 170 Kč. Sleva je platná na tradiční destinace z Česka a Slovenska, jako jsou Milano, Trapani na Sicílii. Sleva se vztahuje na vybrané lety v dubnu. Objednávat lze do nejbližšího pondělí. Během dne vám v dalším článku přineseme konkrétní termíny, ceny a varianty, kam lze levné letět s Ryanairem, a nejen s ním.

  • Nejlevnější letenky do Moskvy, Petrohradu nebo na Madeiru

    (25.08.2010, Rádi cestujeme) Ceny letenek a apartmánu jsou za dvě osoby. Air Berlin nabízí zlevněné letenky například do Moskvy, Petrohradu anebo na Madeiru. Mezi další zajímavé destinace v podání Air Berlin patří Kodaň a Nice.

  • Levné akční letenky do Alicante nebo Říma

    (14.01.2011, Rádi cestujeme) Levné akční letenky v podání Ryanairu ode dneška začínají na 173 korunách nebo také 7 €. Akce je platná na vybrané lety v únoru. Objednávat můžete do 17. ledna 2011. K zajímavým destinacím patří trasa z Bratislavy do Alicante (španělské přístavní město - v únoru je zde průměrná teplota cca. 13 °C, a například dnes je pro toto město předpověď na jasnou oblohu s 20 °C ve stínu). Dvě osoby zaplatí za zpáteční letenky přibližně 2 100,- Kč. K další zajímavou trasu bychom označili tu z Bratislavy-Edinburghu.

  • Zpáteční letenka Praha – Hong Kong za 12 437 Kč

    (04.11.2010, ) S největší ruskou leteckou společností Aeroflot se můžete v dubnu příštího roku podívat do jednoho z nejznámějších čínských měst – Hongkongu, za akční cenu 509,5 Euro (v přepočtu na koruny 12 437 Kč).


Sponzorované odkazy


Letenky do Portugalska

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.