BMIbaby: letenky se slevou až 40%

03. 03. 2011     Rádi cestujeme

Nízkonákladová společnost Bmibaby nabízí 40% slevu na vybrané letenky. Nabídka je platná do 8. března. I přes oznámenou slevu, nečekejte zázraky. Bmibaby nepatří k těm nejlevnějším nízkonákladovým společnostem. Přinášíme vám aktuální nabídku nejen nízkonákladové bmibaby, ale i jeji matičky BMI. (bmibaby je dceřinou společnosti aerolinky BMI). Poměrně zajímavé letenky nabízí například z Londýna do Moskvy. Cena za osobu se pohybuje okolo 3 700 korun. Cena je bez případného poplatku za platbu - mezi 3 až 4,5 £.

Štítky:
Bmibaby, Letenky Bmibaby, Sleva na letenky

Zdroj: Rádi cestujeme

Sbíráme pro vás akční levné letenky, levné ubytování, slevy na dovolenou či letenky, užitečné informace.
http://www.radicestujeme.eu

Online rezervace letenek:

  • Levné letenky od Lufthansy se slevou až 40%

    (25.05.2011, Akční letenky.cz) Německá letecká společnost Lufthansa nabízí svým zákazníkům možnost rezervovat akční letenky z Vídně do dalekých krajů se slevou až 40%. Akce platí až do 31. května a minimální délka pobytu ve vybrané destinaci je 7 dnů.

  • easyJet: akční letenky se slevou až 20 %

    (07.11.2011, Akční letenky.cz) Ještě dnes a zítra (8. listopad) mohou zákazníci nízkonákladové letecké společností easyJet rezervovat akční letenky z Prahy do sedmi evropských destinací se slevou až 20 %. Z našeho hlavního města se nabízejí lety do Anglie, Nizozemska, Itálie či Francie.

  • Zimní výprodej LOT: letenky se slevou až 50%

    (19.01.2012, Akční letenky.cz) Polská národní aerolinka LOT Polish Airlines propaguje na svých webových stránkách velmi zajímavou akci pro všechny příznivce létání. Až do 31. ledna 2012 (do 23:45) mohou klienti letecké společnosti rezervovat letenky se slevou 50%. Cestovní období je stanoveno na 1. únor – 15. květen 2012.

  • bmibaby nabízí akční letenky se slevou až 45%!

    (06.10.2011, Akční letenky.cz) Levné letenky vám dnes přináší britská letecká společnost bmibaby, která je nyní nabízí se slevou až 45%. Tato akce má však samozřejmě určitá omezení! Rezervaci musí klienti provést nejpozději do 11. října 2011 a cestovní období je stanoveno do 24. března 2012.


Sponzorované odkazy


Letenky do Indonésie

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.