TZ: easyJet vyrazil do boje proti sopečnému popelu

18. 04. 2011     Rádi cestujeme

easyJet, přední nízkonákladová letecká společnost, oznamuje pokrok v systému AVOID (identifikátor a detektor vzdušných sopečných objektů) a volá po spolupráci v leteckém průmyslu. Cílem je zamezit dalšímu narušení provozu v evropském vzdušném prostoru kvůli sopečným aktivitám.

Štítky:
easyJet

Zdroj: Rádi cestujeme

Sbíráme pro vás akční levné letenky, levné ubytování, slevy na dovolenou či letenky, užitečné informace.
http://www.radicestujeme.eu

Online rezervace letenek:

  • Ryanair dále bojuje proti letištním poplatkům

    (29.06.2010, Rádi cestujeme) Tentokrát se Ryanairu nelíbí "vysoké" letištní poplatky v Británii. V období od listopadu do března hodlá low-cost dopravce, snížit přepravní kapacitu až o 16 %. Ryanair sníží počet letů ze Stanstedu o 135 týdně. Ke snížení počtu letů dojde na všech britských letištích kromě letišť v Edinburghu a Leedsu.

  • ČSA a Air France se dohodly, Praha – Paříž 6x denně

    (04.10.2011, ALetenky.cz) Po neshodách na jaře a půl roce konkurenčního boje navazují ČSA a Air France opět spolupráci na lince z Prahy do Paříže. Již tento týden začnou společně provozovat 6 letů denně.

  • ČSA vs. Air France: levné letenky do Paříže

    (29.03.2011, Akční letenky.cz) Není tomu dávno co byla mezi aerolinkami ČSA a Air France ukončena codesharová spolupráce a první viditelnější známky konkurenčního boje na sebe nenechaly dlouho čekat. Výsledkem je velké zlevňování letů na lince Praha – Paříž (CDG).

  • Strach pasažérů pomalu opadá: Evropa obnovuje lety

    (21.04.2010, Akční letenky.cz) Strach cestujících ze sopečného popelu islandské sopky a jeho možného dopadu na bezpečí letecké přepravy pomalu opadá. Podle deníku BBC se Evropa začíná připravovat na postupné obnovení svých dočasně zrušených letů. Podle organizace Eurocontrol (Evropská organizace pro bezpečnost leteckého provozu) bude ve středu 22. dubna 2010 již operovat 75 % evropských letů.


Sponzorované odkazy


Letenky do Ruska

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.