S ČSA do Paříže za necelé 2 tisíce

22. 04. 2011     Rádi cestujeme

České aerolinie se pokouší oslovit potencionální zákazníky s nabídkou zlevněných letenek do vybraných destinací. Mezi nejzajímavější a zároveň nejlevnější se řadí Paříž. Z Prahy do Paříže vás ČSA dopraví za necelé 2 tisíce českých korun. Příkladem nechť je let v termínu 8. června s návratem do Prahy dne 11. června (čísla letu OK 0764 a OK 0767). Cena za jednu zpáteční letenku je stanovena na 1 951,- Kč.

Štítky:
ČSA, Letenky ČSA, Letenky do Francie, Letenky do Paříže

Zdroj: Rádi cestujeme

Sbíráme pro vás akční levné letenky, levné ubytování, slevy na dovolenou či letenky, užitečné informace.
http://www.radicestujeme.eu

Online rezervace letenek:

Reklama:
Hledáte levné letenky do Paříže? Vybírejte pohodlně online!
  • Lufthansa přijme tisíce nových zaměstnanců

    (03.01.2011, Akční letenky.cz) Lufthansa, tradiční německý přepravce, se chystá v roce 2011 rozšířit své řady a přijmout až čtyři tisíce nových zaměstnanců. Jak Lufthansa informuje na svých stránkách v sekci kariéra, najímá v současnosti až 2000 letušek a 1000 servisních agentů a další technické a jiné pracovníky. Většina nabízených pozic se vztahuje na práci z Německa.

  • Zpáteční letenky do Lyonu za 1 632 Kč

    (20.11.2010, ) Do oblíbeného francouzského města Lyon lze v lednu vyrazit za výhodných 1 632 Kč. Za necelé 2 tisíce korun tak koupíte zpáteční letenku z Prahy na letiště Lyon (LYS) a to od britských aerolinek EasyJet. Let najdete na webu dopravce po zadání data od 15. do 22. ledna 2011.

  • Prodloužený víkend pro dva v Manchesteru za 3 727 korun

    (11.10.2011, Rádi cestujeme) Strávit prodloužený víkend v Manchesteru nemusí být nijak extra nákladné, zvláště pokud využijete nabídku Ryanairu a zakoupíte "extrémně" levnou letenku za 413 korun. Cena je samozřejmě vč. tax a s příručním zavazadlem. Náklady na ubytování v době letu jsou také přijatelné a tak za prodloužený víkend zaplatí dvě osoby necelé 4 tisíce korun.  

  • Letenky kolem světa

    (02.05.2010, Letenky levně) Při koupi letenek na cestu kolem světa se vyplatí znát jeden menší fígl, který vám může ušetřit tisíce a tisíce korun. Totiž, že spíš než nakoupit štus jednosměrných letenek napříč zeměkoulí je výhodnější využít speciálních nabídek jednotlivých aerolinek a leteckých aliancí.


Sponzorované odkazy